(video) Verstappen a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, urmat de Norris şi Hamilton pe podium

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul olandez Max Verstappen a obţinut, duminică, a opta sa victorie în acest sezon, în Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, la Silverstone. Campionul mondial en titre i-a devansat în clasamentul cursei pe britanicii Lando Norris şi Lewis Hamilton, deşi de la bun început Norris a mers pentru câteva clipe înaintea lui Verstappen.

Apropo, piloţii echipei McLaren au demonstrat o performanţă incredibilă, pe grila de start ocupând locurile doi şi trei! Colegul lui Norris, Oscar Piastri, a finisat cursa pe locul patru! Ar mai fi de remarcat că pilotul Williams Alexander Albon i-a devansat pe ambii piloţi Ferrari şi a fost aproape de a trece şi de Fernando Alonso, însă s-a mulţumit cu un loc opt. Iar toate aceste lucruri le-au văzut o bună parte din numărul record de vizitatori şi fani ai weekendului, practic jumătate de milion de oameni!

Verstappen şi-a consolidat astfel avantajul în ierarhia generală şi a făcut un nou pas spre al treilea său titlu mondial consecutiv, colegul său de echipă fiind la 99 de puncte distanţă. În clasamentul constructorilor Red Bull a adunat un număr dublu de puncte faţă de Mercedes-AMG – 411!

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Cmentariile sunt închise