(video) Viaţă de apoi neobişnuită pentru un Rolls-Royce. O familie din SUA l-a transformat într-un cap tractor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

John şi Jordan Wojciechowski, un tată şi un fiu din Florida care deţin un atelier specializat în reparații şi conversii clasice de Rolls Royce și Bentley, au combinat un pickup american cu o limuzină britanică. 

Hibridul neobişnuit este folosit pentru a tracta remorci grele şi atrage mai multe priviri pe drumuri decât un pickup truck găsit la orice pas.

The Drive scrie că firma lor avea nevoie de propriul cap tractor care să tragă o remorcă cu mașinile clienților. Membrii familiei Wojciechowski au decis că un Rolls-Royce care trage un alt Rolls-Royce, fie el şi pe o platformă, ar arăta cool, aşa că s-au apucat de treabă. Şi în ciuda comentariilor scepticilor, proiectul a fost dus până la capăt.

Șasiul original a fost înlocuit cu unul dur de la un pickup Chevrolet Heavy Duty. Creatorii nu au cântărit încărcătura maximă pe care aceasta o poate duce, însă într-una dintre fotografii se vede cum această nouă camionetă este cuplată cu o remorcă basculantă. Aceasta din urmă este proiectată pentru o greutate brută de 13 tone.

S-a intervenit şi sub capotă. Propulsorul maşinii de altă dată de lux a fost înlocuit cu un Chevrolet V8 de 5.7 litri, deşi există planuri de schimbare a acestuia cu un agregat de 6.0 litri din familia LS.

Levierul cutiei de viteze GM cu trei trepte este montat pe coloana de direcție şi la prima vedere se poate afirma că această soluție pare complet stoc. Planşa de bord şi panourile uşilor sunt, de asemenea, similare cu cele originale de la Silver Shadow.

Apărătoarele de noroi şi designul jantelor au farmecul lor aparte. 🙂

Alte detalii ale proiectului, inclusiv costul transformării, sunt necunoscute.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/