(video) Viral pe internet! Pe o stradă dintr-un oraș polonez s-a turnat beton în jurul unei mașini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un șofer din orașul polonez Łódź a devenit protagonistul unei situații virale în spațiul online, deși acțiunile sale vor avea, cel mai probabil, consecințe financiare neplăcute. Cazul a avut loc după ce administrația drumurilor a anunțat din timp că strada Legionów din centrul orașului va fi supusă unor lucrări de reparații.

Majoritatea șoferilor au înțeles importanța acestui anunț și au decis să parcheze în altă parte, lăsând calea liberă pentru lucrători. Cu toate acestea, s-a găsit un singur șofer care nu a făcut la fel.

Dar muncitorii au decis să nu lase neglijența unui șofer să le perturbeze programul de lucru și au luat o decizie surprinzătoare în loc de a contacta autoritățile pentru evacuarea forțată – au turnat beton în jurul mașinii lui!

Cu toate că acțiunea lor a devenit virală, muncitorii au avut grijă să nu lase nicio zgârietură pe mașina șoferului care fie nu știa nimic despre reparațiile programate, fie a ignorat anunțul. Ei au abordat situația într-un mod ingenios, începând cu montarea unor praguri în jurul vehiculului, apoi învelindu-l cu grijă.

Conform polanddaily24.com, membrii echipei de construcții au declarat că au încercat să ia legătura cu proprietarul mașinii înainte de a începe lucrările, dar nu l-au putut găsi.

Marcin Masłowski, purtătorul de cuvânt al primăriei orașului Łódź, a confirmat că mașina a fost parcată într-o zonă unde parcarea era restricționată, iar toți șoferii au fost informați cu privire la data programată pentru reparații. Se pare că și proprietarul mașinii a avut acces la aceste informații, însă din anumite motive nu a respectat cererea.

Cmentariile sunt închise