(galerie foto) Brabus caută un proprietar pentru un Mercedes-Maybach cu 900 de CP

Renumita companie de tuning Brabus, cunoscută oriunde în lume datorită un proiecte uimitoare pe care le face pe baza automobilelor din gama Mercedes-Benz, a scos la vânzare un sedan Rocket 900.

Limuzina făcută pe baza modelului Mercedes-Maybach S600 a fost prezentată într-o galerie de imagini.

Vezi şi: Acest Brabus Stormtrooper S63 Cabriolet costă aproape 400.000 de euro

Acesta nu poate fi numit un debut al modelului, deoarece atelierul a prezentat ceva mai devreme modelul, însă atunci au fost dezvăluite doar câteva fotografii.

Acum însă ai la ce te uita, inclusiv şi în habitaclu, acolo unde pasagerii pot fi răsfăţaţi cu nişte tablete imense operate de Windows 10. Sedanul Brabus Rocket 900 a fost transformat într-un oficiu mobil care combină luxul cu performanţele dinamice.

Vezi şi: (video) Noul Brabus Business Lounge este pentru persoanele care au un stil de viaţă diferit

Că tot am vorbit despre performanţă, aflăm că sub capotă stă un propulsor V12 modificat, a cărui putere a crescut până la 900 de cai! Cuplul maxim este egal cu 1.500 de Nm.

Potrivit informaţiilor oficiale, această maşină poate accelera până la 100 de km/h în doar 3.7 secunde. Viteza maximă este limitată la 350 de km/h!

Vezi şi: (foto) Ai bani de cheltuit? Iată un Mercedes-Benz care costă mai mult decât un Bugatti Veyron

Tradiţional, maşinile care ies din atelierul german de tuning primesc un kit exterior aerodinamic modificat, o grilă nouă a radiatorului, noi bare de protecţie, un difuzor, jante exclusive (în acest caz 21 de inci), noi terminaţii ale eşapamentului şi un habitaclu tapiţat cu piele în două culori.

Surprinzător sau nu, dar chiar şi portbagajul este tapiţat cu piele!

Acum, cei care visează la o astfel de maşină trebuie să ştie un lucru: aceasta costă al naibii de scump! Dacă în Moldova preţul de start al unui Mercedes-Maybach S600 porneşte de la 189.210 euro, atunci exemplarul din acest articol costă nu mai puţin de 502.105 euro. Simţiţi diferenţa?!?

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/