(video) Viral pe Internet. Un poliţist din Siberia a folosit drept lichid de parbriz o sticlă de whisky

Un echipaj de poliţie care îşi desfăşoară activitatea în traficul siberian a ajuns în “apă fierbinte” după ce în spaţiul online au fost publicate nişte imagini video care au devenit în scurt timp virale. Unul dintre ofiţeri a folosit alcoolul dintr-o sticlă de whisky drept lichid de parbriz.

Presa locală a scris că, potrivit Inspectoratului de Poliţie central din Novosibirsk, a fost demarată o anchetă internă pentru a afla motivele pentru care poliţiştii au avut la ei în maşină alcool în timp ce se aflau la serviciu şi de ce au înjurat atât de mult în această situaţie, punând astfel într-o lumină foarte proastă imaginea forţelor de ordine.

Nu e nici un secret că iernile sunt grele în Novosibirsk, cel mai mare oraş din Siberia, şi că a circula fără lichid de parbriz e un gest sinonim cu inconştienţa. Ingenioşi, poliţiştii surprinşi în filmare au găsit o alternativă care cu siguranţă nu i-a încântat ulterior pe şefii lor.

În mai puţin de un minut, videoclipul înfăţişează întreaga operaţiune: poliţiştii desfac sticla şi varsă conţinutul până la ultima picătură în rezervorul destinat lichidului de parbriz.

“Mă gândeam să păstrez sticla până la petrecerea de Crăciun, dar… datoria înainte de toate. Am rămas fără lichid de parbriz”, explica poliţistul în timp ce desface sticla de whisky. Colegul lui se aude râzând şi susţinând entuziasmat iniţiativa celui dintâi: “Asta înseamnă să fii poliţist”. Ambii folosesc un limbaj indecent, în stilul comportamentului iresponsabil afişat cu mândrie.

“Pot să-mi permit asta, doar sunt poliţist”, se laudă bărbatul în timp ce goleşte sticla. La final, cei doi îşi testează isprava şi laudă mirosul noului lichid de parbriz.

Atunci când videoclipul a început să se răspândească în spaţiul online şi internauţii să reacţioneze inclusiv negativ, poliţiştii au pus totul pe seama unei simple glume de Crăciun, adăugând că în sticla de whisky nu se afla alcool. Cu toate acestea, se poate observa în imagini că sticla era sigilată şi că avea timbrele fiscale la vedere.

În plus, foarte aproape de locul în care se opriseră se afla un magazin care comercializa lichid de parbriz, la preţuri de cel puţin 10 ori mai mici decât costul unei sticle de Jack Daniels.

Rezultatele anchetei interne demarate sunt încă necunoscute.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-politist-rus-incercat-sa-sparga-geamurile-unui-bmw-x6-cu-o-arma-automata-iata-de-ce/

https://autoblog.md/video-un-politist-rus-vrut-sa-amendeze-soferul-unui-g500-pe-motiv-ca-masina-nu-ar-fi-fost-produsa-oficial/

Clipul zilei: Derapaje cu un UAZ al poliţiei? Nimic mai simplu

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/