(video) WRC: A ieşit de pe traseu, s-a rătăcit într-o parcare, dar a câştigat Raliul Mexicului

Pilotul echipei Citroen Total Abu Dhabi WRT Kris Meeke a reuşit să câştige Raliul Mexicului “pe ultima sută de metri”.

Maşina pe care o conducea a derapat şi a ieşit de pe traseu, a avariat automobilul unui spectator, după care s-a rătăcit într-o parcare în timp ce încerca să găsească drumul înapoi.

“Am făcut o mare greşeală. Am frânat şi am intrat foarte larg în acea curbă. Maşina a ajuns pe creasta de pe marginea drumului şi am fost aruncat în câmp. M-am deplasat printre nişte pick-up-uri, dar drumul începea să se îngusteze şi mi-am dat seama că mă voi bloca. Rapid m-am întors în direcţia din care am venit şi nu am înţeles cum să ies din încurcătură până nu am văzut “parapetul” din verdeaţă”, a spus Meeke.

Kris Meeke a ieşit de pe traseu cu doar 750 de metri înainte de finalul etapei speciale, devansându-l în acel moment pe Sebastian Ogier de la M-Sport cu circa 40 de secunde. Însă când a ajuns la linia de finiş avantajul pilotului Citroen a scăzut până la 13.8 secunde.

După cum am menţionat, în parcarea improvizată Meeke a atins o maşină, un VW Passat CC.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/