(video) Zăcea la pământ. Un tânăr a fost lovit de o maşină când traversa regulamentar strada Puşkin

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident de circulaţie cu implicarea unui pieton în capitală. A fost înregistrat la ora 11:44 pe strada Puşkin.

Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Nina Dubovca, ne-a putut spune că o Dacia condusă de un şofer de 44 de ani a lovit un tânăr de 31 de ani. Ultimul, conform informaţiilor preliminare, traversase strada regulamentar.

Victima a fost transportată la spital după ce a zăcut o vreme pe carosabil. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

De la începutul anului, cel puțin opt pietoni au murit în urma unor accidente rutiere care s-au produs în ţară! Pentru a preveni astfel de cazuri, IGP a publicat un filmuleţ cu sfaturi oferite trecătorilor pentru a nu deveni victime ale unor coliziuni.

Contactată de NM, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul IGP Diana Detco, a precizat că, în perioada 01.01-19.03.2023, pe teritoriul țării, s-au produs 86 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor aflați pe spațiile destinate deplasării acestora, în rezultat decedând trei persoane, iar 91 suferind traumatisme. Iar din cauza traversării neregulamentare s-au produs 39 accidente rutiere soldate cu cinci persoane decedate și 36 rănite.

Oamenii legii ne îndeamnă să traversăm strada doar în locurile special amenajate, să purtăm haine reflectorizante, să nu ne distragem atenția din cauza telefonului și a căștilor audio.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/