(video) Pură prostie omenească! Momentul când un pieton este lovit de o maşină lângă Primăria Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pur şi simplu fără cuvinte! La câţiva metri de două treceri pentru pietoni, în plină zi, sub camere de supraveghere ale traficului, sub văzul multor ochi, fără asigurare, ignorând regula elementară, indiferent de situaţia incomodă în care sunt puşi conducătorii auto şi enumerarea poate continua.

Priviţi cum un bărbat a fost lovit din propria prostie lângă clădirea Primăriei Chişinău. Priviţi şi nu faceţi niciodată la fel dacă sunteţi pieton!

Accidentul a fost înregistrat şi de Poliţia Capitalei. La volanul Prius-ului era un bărbat de 40 de ani. Pe carosabil a ajuns unul de 62 de ani. Acesta din urmă a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

VIDEO: Artiom G

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/