Încă un caz! O ucraineancă a rămas fără maşină la vamă, chiar dacă a cumpărat-o de la distribuitorul oficial

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

A intrat în Republica Moldova în calitate de pieton, după ce s-a depistat că mașina sa figura în baza de date a INTERPOL. Este cazul unei ucrainence care a aflat la vamă că autoturismul personal este căutat de către autoritățile polone. Autovehiculul, valorificat la peste 40.000 de euro, a fost depistat în punctul de trecere a frontierei Tudora.

Ieri, în jurul orei 13:00, pe direcția intrare în Republica Moldova s-a apropiat un Porsche Macan alb, fabricat în anul 2018. La volanul mașinii a fost legitimată o femeie în vârstă de 42 de ani, originară din regiunea Odessa.

În timpul procesării datelor din actele prezentate pentru mijlocul de transport a apărut un consemn internațional. În baza OIPC Interpol autoturismul figura ca fiind căutat de către autoritățile din Polonia.

Șoferița a declarat că mașina a fost procurată de la distribuitorul oficial din Odessa, chiar în anul fabricării acesteia – 2018, și tot de atunci a fost singura proprietară.

Până la finalizarea cercetărilor și luarea unei decizii, automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul PTF Tudora. Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST continuă cercetările pe caz.

Anterior şi alte maşini scumpe din Ucraina au fost reţinute la vamă, printre ele fiind un Mercedes-Benz GLS de ultimă generaţie. Rama plăcuţei sale de înmatriculare indică faptul că ar fi fost procurat prin intermediul unui dealer/distribuitor oficial:

Cmentariile sunt închise