(foto) Un Mercedes-Benz GLS, printre câteva maşini din Ucraina reţinute în vama Palanca

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Șase autoturisme, anunțate în căutare de Biroul Naţional Central Interpol, sunt indisponibilizate pe teritoriul punctului de trecere a frontierei Palanka-Maiaki-Udobnoe. Acestea au fost depistate la trecerea frontierei de est, în ultimele 30 de zile, anunţă Poliţia de Frontieră.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că automobilele erau anunțate în urmărire internațională de unele state din Europa. Toți șoferii acestor mijloace de transport au fost identificați ca fiind cetățeni ai Ucrainei.

Cea mai ieftină mașină este estimată la circa 2.000 de euro, însă şi sunt autoturisme care ating o valoare de peste 80.000 mii euro. Mercedes-ul GLS şi V-Class, ambele produse în 2021, cu adevărat pot costa peste 80 de mii.

În continuare, polițiștii de frontieră din Direcția regională EST cercetează cazurile sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/