(foto) Premieră în Coreea de Sud: Noua generaţie Kia Picanto

În Coreea de Sud, marca Kia a prezentat noua generaţie (a treia) a hachback-ului subcompact Morning. Pe alte pieţe modelul este cunoscut sub numele Picanto.

Noul Morning/Picanto este disponibil acum doar într-o caroserie cu cinci uşi. Ampatamentul maşinii a crescut cu 15 milimetri, în total acest indicator fiind de 2.400 de mm. Lungimea, lăţimea şi înălţimea au rămas spre surprindere aceleaşi: 3.595 mm, 1.595 mm şi 1.485 mm respectiv.

Potrivit serviciului de presă Kia, în constucţia noii generaţii Morning/Picanto, se foloseşte de două ori mai mult oţel dur, ceea ce a făcut ca rigiditatea caroseriei să crească.

Designul compactei este unul mai agresiv decât cel al modelului anterior. Acum blocurile optice frontale se unesc de grila radiatorului, iar forma celor din spate, chiar dacă au rămas aceleaşi, includ acum în desen linii din LED-uri sub forma literei C.

În patrie, noua generaţie Morning va fi oferită cu un singur motor – un agregat pe benzină de un litru volum, care produce 76 cai putere. Acesta este cuplat la o transmisie automată cu patru trepte.

În dependenţă de versiune, lista de dotări poate include: sistem anticoliziune frontală, sistem de frânare automată în cazuri de urgenţă, şapte airbag-uri, sistem de control al presiunii în pneuri, sistem multimedia cu ecran tactil de şapte inci, sistem de navigare, Apple CarPlay, cameră de supraveghere video spate, cruise control, etc.

În Coreea de Sud, preţul unui Morning de generaţie nouă variază între 7.600 şi 10.282 euro, dacă ar fi să transformăm în valuta care este mai aproape de noi.

Versiunea europeană, respectiv Kia Picanto, va fi prezentată în luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/