(video) Kymera – maşina care poate ridica fără probleme şi dealurile de la Orheiul Vechi

Proiectul Kymera, construit de atelierul american Fab Fours pe baza unui pickup Chevrolet Colorado din 2015, poate fi numit pe bună dreptate unul dintre cele mai capabile de off-road vehicule din lume. Iar termeni precum consum redus de carburant, emisii, impact ecologic sau sistem SCR cu tratare cu AdBlue stau foarte, dar chiar foarte departe.

Sub capota monstrului a fost montat un nou motor Cummins de 5.9 litri, cu opt cilindri, două turbocompresoare şi o capacitate de 650 CP. Fiind o unitate bine cunoscută pentru prezenţa pe camioane, la fiecare apăsare de accelerator prin eşapament se emană un fum negru şi gros.

Se mai menţionează despre şi se arată cât de mari sunt elementele noii suspensii: arcurile şi amortizoarele sunt de la Fox. Osiile la fel au fost schimbate cu unele de la camioane militare, iar dimensiunile mașinii nu afectează manevrabilitatea acesteia.

Împreună cu nişte roţi directoare spate, vehiculul demn de participare în pelicula Mad Max poate depăși cu ușurință orice teren şi obstacol din off-road, deşi, pentru orice eventualitate, are şi un troliu integrat în bara de protecţie frontală.

Specificaţii:

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:
(surse: 4wheelparts.com, fourwheeler.com)

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-legendele-off-road-ului-comparativ-al-capacitatilor-noului-g-class-si-a-modelului-unimog/

https://autoblog.md/video-hibrid-made-in-rusia-cum-un-mercedes-benz-w140-a-devenit-un-vehicul-de-off-road/

https://autoblog.md/video-nimeni-nu-se-astepta-sa-poata-face-asta-un-pick-up-toyota-a-uimit-la-o-competitie-de-off-road/

Cmentariile sunt închise