(video) No comment: O tânără din Chișinău, filmată cum dă cu ciocanul peste un BMW

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situație virală în Chișinău
Situație virală în Chișinău

Situație pe strada Nicolae Iorga din Chișinău. Puțin probabil ca tânăra filmată să fi fost deranjată de cum a fost parcat autoturismul de marcă BMW.

Aceasta a aplicat câteva lovituri de ciocan, fie el și din cauciuc, peste mașină. A deteriorat cel puțin grila de radiator și capota. Iar după ce a fost claxonată și a observat că e filmată s-a îndepărtat de sedanul german.

Iată imaginile care au devenit în scurt timp virale! Este necunoscut dacă persoana în cauză se cunoaște pe bună dreptate cu șoferul mașinii. Însă ce alt motiv ar sta în spatele acestui huliganism nu prea grav? Nu știm dacă s-a depus vreo plângere la poliție.

Cine știe, poate are vreo legătură cu 8 martie și proprietarul acestuia care ar fi ”călcat pe bec”?…

@stopham_md

⚠️В Кишиневе тротуарные войны выходят на новый уровень. 🤬Как думаете, кто это? Ревнивая жена, завистливая поклонница или новый проект Чолака? 📍str. N. Iorga

♬ оригинальный звук – StopHAM MD

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise