(video) Viral! Un primar din România, posesor de Mercedes-AMG, a filmat cum îi sunt lovite cu ciocanul jantele scumpe

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Proprietarul unui Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupe cu 435 CP, care costă în România minimum 109.640 de euro, s-a plâns pe Facebook că s-a dus să-și schimbe anvelopele într-un service de marcă și a surprins un angajat în timp ce îi lovea jantele cu un ciocan. Proprietarul maşinii s-a dovedit a fi chiar primarul comunei Bosanci din judeţul Suceava, Neculai Miron.

Edilul a publicat pe reţeaua de socializare mai multe filmulețe în care arată cum mecanicul încearcă să-i scoată roțile lovind jantele cu un ciocan. Unealta (după sunetul generat, să sperăm că era) din plastic şi a fost folosită pentru a scoate un capac sub care se ascund prezoanele. Însă pentru că acest capac era strâns lipit şi nu s-a scos în întregime, mecanicul a scos mai întâi partea centrală a capacului (un dop din plastic cu emblema Mercedes), după care a încercat să scoată inelul rămas, care este din metal.

Mare ne-a fost şi nouă uimirea să vedem cum se dă cu ciocanul în aceste jante forjate opționale de 22 inchi, care în România costă peste 4.000 de euro! La un moment dat, cât angajatul service-ului observă că este filmat, acesta încetează să-şi mai demonstreze abilitățile.

„DE SEZON. Reprezentanță Mercedes-Servicii “ireproșabile”, așa se schimbă anvelopele!”, a scris Neculai Miron în descrierea postării.

Iată cum de fapt este necesar de scos capacul acestor jante:

Cmentariile sunt închise