Imaginea zilei: Staţia de aşteptare a şoferilor care încalcă

6

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu este pentru prima dată când se apelează exact la o asemenea metodă, însă cei de la INSP au ajuns din nou în gura târgului pentru faptul că pândesc șoferi din ascunzișuri, în loc să-şi facă meseria deschis, lângă maşina de serviciu parcată la vedere la marginea carosabilului şi cu girofarul inclus. Însă după reacţia IGP cu privire la situaţia de lângă Stăuceni, nimic nu ne mai uimeşte!…

Imaginea zilei de ieri vine din localitatea Gornoe. Acolo, pe traseul R6, există o staţie de aşteptare în care se aşteaptă nu doar transportul public…

Iată doar un “calificativ” neplăcut pe care îl primesc astfel de polițiști din partea unor şoferi, din păcate:

Între timp, iată sinteza de weekend a INSP, un rezultat inclusiv al pândei şoferilor care încalcă reguli:

6 Comentarii
 1. GHICI spune

  Le doresc stimaților milițieni PIONEZE , PÂNZĂ ALBĂ și ARPACAȘ !

  1. Șchiopu Eduard spune

   Suntem o țară de hoți și de cretini ! Poliție rutieră nu există ! Poliția de patrulare a INSP sunt niște bandiți , care au împânzit toată țara cu capcane și jefuiesc participanții în trafic, și toată lumea tace și înghite. Adevărată JUNGLĂ !!! Să vedeți cum în scurt timp președintele țării are să promulge legea votată în parlament de incompetenții pas, care prevede înăsprirea jafului, dar în niciun caz și curățenia generală în domeniu ! Repet! Fiecare a doua intersecție este o capcană premeditată !
   Suntem tratați ca o turmă de oi din zicala cunoscută ! Ei toate, bătăi norocul săi bată baga toate schemele de jaf – Lege !

 2. Iulian spune

  In Germania camerele sunt pe toate drumurile si semnalizate si nesemnalizate. Ce sa vezi ,aici sunt legale si nu “streseaza” soferii. Dar tot aici cand te opreste politia stai cu mainile pe volan ,nu suni un prieten .A ,scuze am uitat aici e civilizatie.,im8 cer scuze.

 3. Leftergiu spune

  Așa se face in toată lumea.

 4. Ivan spune

  La psiholog bolnavilor ați înnebunit deja cu toții.

 5. Ovidiu spune

  Foarte bine. Sa dea amenzi si sa ia permise. Traficul din Romania este jungla. Toti vrem “ca afara” dar cand sunt reguli ne simtim “vanati”. “Afara” nu sunt civilizati, sunt doar dresati cu amenzi si anulari de permise. In Romania ar rebui probabil anulate vreo 2-3 milioane de permise.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata