GBS: Anunțăm prețuri fierbinți pentru mașinile Opel

Articol de: “GBS” SRL

O așteptăm atât de mult și în sfârșit a venit! În această vară avem o mulțime de planuri și, pentru a le pune în aplicare, avem nevoie desigur de o mașină.

În perioada 1.06.21 – 31.08.21, showroom-ul GBS vă propune o promoție de vară! Costul oricărei dintre mașinile Opel va fi redus cu 500 de euro. Puteți alege dintre hatchback-uri și SUV-uri la prețuri atractive!

La dealerul oficial al brandului Opel din Moldova, în showroom-ul GBS, sunt prezentate noile Grandland X și Corsa. Pentru a fi și mai aproape de vis, o reducere de până la 7% va fi asigurată în special pentru primii cinci cumpărători de mașini Opel! Promoția va fi valabilă indiferent de configurația vehiculului!

Pentru a vă asigura de alegerea dvs, puteți utiliza serviciul test drive al oricărei mașini. Managerii salonului GBS vor fi încântați să ofere informații mai detaliate și să răspundă la întrebările pe care le aveți.

Achiziționând mașini Opel de la reprezentantul oficial GBS puteți utiliza leasingul sau serviciul trade-in, precum și serviciul de garanție al mașinii timp de 3 ani sau 100.000 km, oricare dintre acestea survine mai întâi.

Vă așteptăm la showroom-ul GBS:
Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2
Telefon de contact 022-022-500
Opel Moldova

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/