GBS: Marca Opel a revenit pe piața din Republica Moldova!

Articol de: “GBS” SRL

În Republica Moldova au reînceput vânzările de modele ale mărcii germane Opel, care a devenit recent parte a noului concern auto global Stellantis.

Şi spre atenţia dvs este prezentat crossoverul Grandland X – mândria grupului auto și unul dintre cei mai ușori reprezentanți ai segmentului său. Un Opel pursânge, cu care veţi simți din nou emoții puternice și veţi putea merge în întâmpinarea aventurilor.

Noul Opel Grandland X este disponibil în două nivele de echipare: Enjoy cu un motor diesel de 1.5 litri (130 CP) și o transmisie manuală cu şase trepte sau Innovation cu acelaşi propulsor și o transmisie automată cu opt trepte. Este un crossover compact, cu tracțiune față, cu un nou sistem Intelligrip pentru o tracțiune fiabilă pe toate suprafețele.

În ciuda compactității sale, Grandland X oferă pasagerilor un nivel ridicat de confort, datorită unei cabine ce propune căldură, materiale de înaltă calitate și echipament decent. Interiorul crossoverului urban arată respectabil: design auster, ergonomie germană verificată în timp, plastic moale de-a lungul întregii planșe de bord, decorat cu nişte cusături, alături de un panou de bord cu ceasuri clasice, completate de un ecran color.

În toate echipările, Grandland X este dotat cu un sistem multimedia care rulează pe un ecran de 8.0 inci, cu navigaţie și suport pentru interfeţele Apple CarPlay și Android Auto, alături de un parbriz, volan şi scaune încălzite. Acesta este un Opel 100% cu un finisaj discret, dar de înaltă calitate.

Mașina este perfectă atât pentru drumurile pe distanțe lungi, cât și pentru străzile oraşelor, iar capacitățile și echipamentele sale vă vor oferi o experiență de conducere plăcută și confortabilă atât în ​​verile calde, cât și în iernile reci. Și dacă v-a fost dor de Opel, cu siguranță merită să aruncați o privire asupra modelului dat.

Prin achiziționarea autoturismelor Opel de la dealerul oficial – compania “GBS” SRL, aveți ocazia să utilizați serviciul de trade-in, precum și să cumpărați o mașină în leasing, în condiții favorabile. Managerii salonului GBS vor fi încântați să vă ofere informații mai detaliate și să vă răspundă la orice întrebări.

Vă așteptăm în salonul GBS de la adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2
Pentru înscrieri la test drive apelaţi numărul de contact 022-022-500

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/