(update) Atenţie, şoferi! S-au ridicat două plăci de beton pe traseul de lângă Bălţata

(update) Drumarii au intervenit și au remediat situația deja! Circulația este asigurată, fără alte careva impedimente.


În atenţia şoferilor care se vor deplasa în următoarele ore prin raionul Criuleni. Pe traseul din preajma localităţii Bălţata, suprafaţa rutieră a fost deteriorată prin două plăci de beton care s-au ridicat din cauza caniculei.

FOTO: facebook.com/leshko.igor

Conducătorii auto trebuie să fie prudenţi până când nu vor interveni drumarii, cel puţin în următoarele 24 de ore, mai ales pe timp de noapte. Actuala poziţie a plăcilor a format o rampă care ar putea cauza avarierea vehiculelor.

Deocamdată, mai mulţi trecători au delimitat zona periculoasă cu mai multe crengi, însă nu se cunoaşte cât vor sta acolo în situaţia unor eventuale ploi cu vânt.

FOTO: facebook.com/leshko.igor
FOTO: facebook.com/leshko.igor
FOTO: facebook.com/leshko.igor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/