(video) Acum 50 de ani şi-a început activitatea BMW Motorsport GmbH. Două ediţii aniversare marchează evenimentul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În cadrul unor evenimente spectaculoase care prezintă inovații senzaționale prin noi modele și împreună cu comunitatea sa mondială, BMW M GmbH sărbătorește primele cinci decenii de existență în aceste săptămâni și luni. În această zi, la 24 mai 1972, a fost semnat acordul de parteneriat care a creat BMW Motorsport GmbH.

Exact 50 de ani mai târziu, compania cunoscută acum sub numele de BMW M GmbH prezintă o colecție exclusivă de modele de ediție ca un punct culminant aniversar actual.

Ediția BMW M 50 Jahre se bazează pe generația actuală a celei mai de succes serii de modele din istoria BMW M GmbH. La nivel mondial, denumirile de modele BMW M3 și BMW M4 sunt sinonime cu performanțele ridicate din segmentul premium mid-range.

Maşinile sunt propulsate de un motor cu șase cilindri în linie, cu până la 510 CP, tehnologie M TwinPower Turbo și caracteristici de turație ridicată. În funcție de varianta modelului, puterea sa este transferată roților din spate printr-o transmisie manuală cu şase trepte sau o transmisie M Steptronic cu 8 trepte cu Drivelogic, ori distribuită complet pe toate cele patru roți folosind tehnologia M xDrive.

Caracterul exclusiv este rezultatul unei configurații specifice pieței, cu caracteristici unice de design și un număr strict limitat de unități în fiecare caz. În acest fel, rarități fascinante sunt create pentru cele mai importante piețe auto din întreaga lume. Pentru vopseaua exterioară a vehiculelor ediției, sunt reeditate culori definitorii de stil din istoria BMW M GmbH. Acestea sunt completate de jante forjate M într-o schemă de culori la fel de exclusivistă și accente izbitoare în interior.

În Europa și în alte regiuni de vânzări selectate, BMW M GmbH va oferi modelul BMW M4 Coupe 50 Jahre în culorile Carbon Black, Macao Blue, Brands Hatch Grey, Imola Red sau San Marino Blue. Aspectul lor expresiv mai este scos în evidenţă de jantele forjate M de 19/20 inci, cu un design cu spiţe duble, care sunt oferite pentru prima dată în culorile mate Orbit Grey și Gold Bronze.

În plus, un număr la fel de limitat de BMW-uri M4 sunt produse pentru piața chineză și disponibile în vopselele exterioare Fire Orange și Stratus Grey. Această selecție de culori se referă la faptul că aniversarea BMW M GmbH este sărbătorită în China în Anul Tigrului. Jantele forjate M de pe aceste vehicule sunt finisate în Orbit Grey mat în combinație cu un corp în Fire Orange și în Gold Bronze mat împreună cu finisajul exterior Stratus Grey.

În interiorul tuturor vehiculelor ediției bazate pe BMW M4 Coupe, panourile pragurilor ușilor cu inscripţia Edition 50 Jahre BMW M, o placă metalică pe consola centrală cu inscripția M4 Edition 50 Jahre BMW M și o amprentă corespunzătoare pe tetierele scaunelor sport M standard (opţionale fiind cele M carbon bucket) fac aluzie la aniversare.

Ediţia aniversară va exista şi sub forma lui BMW M3 Sedan, doar că se va găsi exclusiv pe piețele din SUA și Canada. Pentru cele doar 500 de exemplare se vor putea alege culori din paletele generaţiilor anterioare: Vermilion Red (culoarea lui M3 E30), Techno Violet (M3 E36), Interlagos Blue (M3 E46), Fire Orange (M3 E92) sau Limerock Grey (M3 CS F80). Toate culorile caroseriei sunt combinate cu jante M forjate în Orbit Grey mat și câteva accesorii BMW M Performance selectate.

Componentele, care sunt inspirate de curse în ceea ce privește designul și tehnologia și, de asemenea, incluse în gama de echipamente disponibile pentru ediția aniversară, includ splitterul frontal BMW M Performance Carbon, spoilerul spate BMW M Performance Carbon și terminaţii de eşapament BMW M Performance din titan acoperite cu carbon. Toate acestea se adaugă acoperişului standard din fibră de carbon.

Inscripția Edition 50 Jahre BMW M de pe ornamentele pragurilor ușilor și dungile M de pe tetierele scaunelor caracterizează interiorul. Mai mult decât atât, un model exclusiv de cusătură împodobește atât scaunele sport M standard, cât și scaunele M din carbon disponibile opțional. O placă metalică de pe capacul suportului consolei centrale poartă inscripția M3 Edition 50 Jahre BMW M și referința 1/500.

M3 Edition 50 Jahre BMW M va fi disponibil într-o singură configurație, bine echipată. Tot ce trebuie să facă clienții este să își aleagă culoarea exterioară, culoarea etrierelor de frână și stilul scaunului. Frânele M Carbon Ceramic și scaunele M Carbon sunt singurele opțiuni.

Drept bonus gratuit se oferă un 50 Jahre BMW M Boardcase. Această valiză rulantă de 42 litri este realizată din policarbonat Makrolon durabil și ușor, împodobită cu logoul 50 Jahre BMW M.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/