(video) Exercițiul de simulare a deplasării delegațiilor s-a încheiat. Concluziile poliției şi realitatea văzută de şoferi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Exercițiul tactic de simulare a deplasării delegațiilor străine s-a încheiat. Antrenamentul a decurs fără incidente. Traficul s-a desfășurat cu întârzieri minore, fără blocaje. Transportul public a circulat cu ușoare devieri de la itinerarul prestabilit, cu reluarea programului în capitală, în doar 20 de minute. De asemenea, mașinile cu regim prioritar de circulație au avut coridor verde pentru intervenții, anunţă IGP.

VIDEO: Pro TV

Exercițiul a avut ca scop perfecționarea și sincronizarea deplasării coloanelor oficiale în contextul desfășurării Summitului CPE 2023 care va avea loc la 1 iunie curent. Autoritățile și-au testat în timp real potențialul de reacție pentru buna desfășurare a evenimentului.

Printre participanții la exercițiu, au fost antrenați și conducătorii coloanelor oficiale și antemergătorii pentru a-și perfecționa abilitățile de deplasare a coloanelor oficiale.

Aplicațiile tactice de simulare au fost organizate de MAI în coordonare cu autoritățile din sfera securității naționale și s-au desfășurat în condiții de trafic intens pe principalele artere ale capitalei.

Din motive de securitate, antrenamentele, simulările și alte exerciții sunt anunţate public doar cu puțin timp înainte de desfășurarea acestora! Autoritățile apreciază receptivitatea și înțelegerea cetățenilor, atât a conducătorilor auto cât și a pietonilor, care au contribuit la realizarea cu succes a exercițiului. De asemenea, se mizează pe atitudine proactivă a acestora și pentru evenimentele ulterioare, în contextul organizării Summitului CPE 2023.


Toate bine şi frumoase, doar că şoferii au rămas nemulțumiți şi chiar înfuriaţi de organizarea acestor exerciții, unii afirmând că declarațiile IGP nu corespund cu adevărul în ceea ce priveşte blocajele. Dat fiind faptul că summitul va avea loc în zile care vor fi declarate libere, simularea deplasărilor delegațiilor putea fi desfășurată în weekend, de exemplu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/