(update) Atenţie, şoferi din Chişinău! Miercuri veţi fi colegi în trafic cu sute de poliţişti de patrulare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2)


(update #1)


(update, 3 mai, 9:10) În sectoarele Centru și Botanica ale capitalei s-a dat startul exercițiilor tactice de antrenament privind deplasarea coloanelor oficiale. Aflăm mai nou că toţi cei implicaţi vor ţine drumul spre localitatea Bulboaca.

Exercițiul tactic de simulare este organizat de MAI în coordonare cu autoritățile din sfera securității naționale și se desfășoară în condiții de trafic intens pe principalele artere ale capitalei.

Se aduc mulțumiri cetățenilor pentru înțelegere acordată.


(ştire iniţială, 2 mai, 20:38) Atenție, şoferi! Pe lângă survolarea spaţiului aerian cu un elicopter Black Hawk, miercuri, 3 mai, începând cu ora 9:00, Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu autoritățile din cadrul securității naționale, vor desfășura un exercițiu de antrenament al polițiștilor de patrulare cu privire la exersarea strategiilor de asigurare a securității în timpul deplasării delegațiilor străine.

Echipajele de poliție vor efectua exercițiul pe arterele principale din sectoarele Centru și Botanica ale capitalei. Acțiunea de simulare va implica peste 300 de polițiști și are drept scop testarea modului de gestionare a unui asemenea eveniment de anvergură.

La fel, antrenamentele vin să sporească securitatea persoanelor oficiale care vor vizita țara noastră și asigurarea securității circulației rutiere din capitală.

Se mizează pe conlucrarea cetățenilor cu forțele de ordine, conformarea la cerințele acestora, respectarea semnelor agenților de poliție, parcarea regulamentară și respectarea regulilor în trafic.

Cmentariile sunt închise