(foto) Un BMW plin cu motoare și cutii de viteze, lăsat să intre în țară și abia apoi reținut

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acționând în baza unei informații operative, ofițerii Echipelor Mobile ale Serviciului Vamal au oprit acum câteva ore un Mercedes-Benz Sprinter pe traseul Chișinău-Sculeni. Acesta tracta o remorcă cu un autoturism marca BMW.

Cutii de viteze BMW

În urma efectuării unui control au fost depistate mai multe componente și piese auto. Mai exact două motoare și patru cutii de viteze, toate marca BMW. Bunurile erau transportate în lipsa actelor de proveniență legală sau vamală.

Documentat pe caz este șoferul Mercedes-ului, un conațional în vârstă de 40 de ani. Marfa a fost ridicată, iar investigațiile continuă.

Fără un răspuns rămâne întrebarea: de ce nu s-au efectuat aceste verificări în punctul de trecere a frontierei?

Vezi și: (video) În atenţia doritorilor de a importa piese auto uzate fără taxe! Care e procedura şi ce valoare nu trebuie să depăşească

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise