(video) Premieră europeană: Noul Jeep Compass facelift

Premiera mondială a lui Jeep Compass facelift a avut loc toamna trecută în China, iar acum se prezintă în premieră şi în specificație europeană. Modelul este important pentru această marcă auto pentru că reprezintă acum 40% din vânzările de pe bătrânul continent.

https://www.youtube.com/watch?v=fKNW_CvI_1M

Caracteristici cheie:

  • La exterior aproape că nu s-a schimbat: farurile LED au devenit doar puțin mai înguste, iar noua bară de protecție frontală este evidențiată de o inserţie neagră masivă pe toată lățimea.
  • În plus față de echipările Sport, Longitude și Limited, varianta S cu un kit de caroserie în culoarea maşinii (în loc de negru) și cea off-road Trailhawk au rămas în gamă. Ultima vine cu o bară de protecție frontală diferită, o gardă la sol mai mare cu un unghi de atac sporit și o inserție mată pe capotă, printre altele.
  • Interiorul maşinii este complet nou, cel puţin în partea-i frontală. Planşa de bord include acum nişte deflectoare laterale de aer ascunse, un panou de bord digital de 10.25 inci şi un sistem multimedia UConnect 5. În funcție de echipare, ecranul poate avea o diagonală de 8.4 sau 10.1 inci (rezoluţie full HD). Sistemul de operare pe bază de Android acceptă actualizări over-the-air și interfeţele wireless Apple CarPlay și Android Auto.
  • Compass facelift a păstrat levierul tradiţional al cutiei de viteze și panoul de control al climatizării cu comenzi manuale.
  • A devenit primul model Jeep de pe piața europeană care este dotat cu sistemul Highway Assist, un sistem de pilotare semi automatizată de nivel 2 (un cruise control adaptiv cu funcţie de menţinere în bandă).
  • Gama de motoare pentru Europa nu s-a schimbat. Va fi oferit cu motoare turbo pe benzină de 1.3 litri: versiunea cu 130 CP este combinată cu o cutie de viteze mecanică, iar cea cu 150 CP cu o cutie preselectivă robotizată cu şase trepte şi două ambreiaje uscate. Există şi un turbo diesel Multijet II de 1.6 litri (120 CP), combinat cu o transmisie manuală. Toate aceste motorizări vin în tandem doar cu tracţiune faţă.
  • Doar modelul plug-in hybrid Compass 4xe are tracțiune integrală şi el a reprezentat până acum un sfert din vânzările europene ale familiei. Roțile-i din față sunt acționate de același benzinar turbo de 1.3 litri, iar roțile din spate de un motor electric separat. Există versiuni cu 190 sau 240 CP la alegere.

Crossover-urile Jeep Compass actualizate vor ajunge în curând pe piața europeană. În Italia preţul de start porneşte de la 27.000 de euro.

https://www.youtube.com/watch?v=BnBM3HO7wJw

Evenimentul de prezentare în reluare:

https://www.youtube.com/watch?v=V17qKBX9RL4

Mai multe detalii despre modelul actualizat:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/