(video) Cum se vând mașinile buneilor din Germania la Piața Pruncul

0

De curând pe internet a fost publicat un filmuleț în care se arată cu lux de amănunte cum are loc discuția dintre un vânzător de la Piața Pruncul și potențialul cumpărător. Cel din urmă ca de obicei este asistat de doi prieteni care cel mai des sunt adevărați “specialiști” în domeniu. Bineînțeles vorbim despre o glumă realizată de câțiva tineri.

În timp ce vânzătorul încearcă să vândă mașina cu orice mijloc, iar cel mai des aceasta are zero kilometri parcurși prin Moldova și este într-o stare tehnică perfectă chiar dacă au trecut mai bine de 10 ani de când a fost produsă, desigur în Germania proprietraul său a fost un bunel care mergea cu ea doar duminică. Vedeți și voi filmulețul de mai jos pentru ca să începeți ziua cu bună dispoziție.

sursa: Banca de Bancuri

0 comentarii
 1. moarteata spune

  IUBITORILOR DE RAMBLE VECHI LI SE DEDICA:
  “Povestea trista din spatele accidentului teribil de astazi, de la intrarea din Sangera, te lasa fara cuvinte. Femeia care si-ai pierdut viata, urma sa se casatoreasca, asa ca astazi a pornit la drum cu iubitul ei spre starea civila pentru a depune actele.

  Femeie de 30 de ani si-a pierdut viata dupa ce masina in care se afla cu iubitul ei a fost izbita lateral de un camion.

  Iubitul femeii spune ca au oprit un taxi si au pornit spre Starea Civila pentru a depunde actele. Desi spune ca se afla in stare de soc, acesta a refuzat sa mearga la spital.

  Soferul camionului de model Mercedes, spune ca taxi-ul marca Opel a intrat pe constrasens si nu a putut evita impactul. ”

  Cazul a avut loc azi la intrarea in Singera.

  Sa nu fi fost acesti tineri intr-o rabla nu avea sa fie impactul dar chiar sa fi fost avut ei aveau sa ajunga acolo unde sau pornit ori azi ori miine in cel mai rau caz.

  Apel la societate noastra bolnava sa incepem sa luptam cu rablele pe drum.

  Pentru organele de control sa inspecteze calitatea unitatilor de transport public care in 99% de cazuri sunt rable.

  Hai sa nu fie cuvinte goale.

 2. moartevoastra spune

  Ai vrut sa spui sa fi fost in loc de rabla de taxi un Volvo XC90 el nu avea sa iasa pe contrasens da chiar si daca esi ori eseau fara nici o zgirietura ori avea maxim sa aiba niste vinatai da si aici e la intrebare.

  Deci sa intelegem ca moartea e dedicatie pentru saracie.

  Saracie saracie da noi tot aducem rable de la pruncul mai multe si mai multe si tinerii se duc repede azi.

  Trist

 3. moartetuturor spune

  Se duce lupta cu fumatul, se duce lupta cu orice alta porcarie da nimeni nu duce lupta cu rablele din moldova.

  De ce oare?

 4. Simplucetățean spune

  Ce vorbiți bre indodii ??? Intersectia data trebuie sa fie doar pentru intrare in Singera !! Ieșirea din Singera este pe sub pot și ieși direct la inceput de pod linga statia Dominic , dar știi cum e moldoveanu : DA nafig eu sa fac juma de km daca pot sa o tai pe aici ?!!
  Cu părere de rau dar și autoritățile au sa ia măsuri după ce o sa fie inca vo catevaispriși accidente de genul dat !! Asta îi Moldova Ble*ghi 😉
  Pace în Țara 🙂

 5. Gicu spune

  Se vede cu ochiul liber ca este totul inscenat… autoblog voi ce nu aveti ocupatie? Totul de nota3

 6. Denis spune

  “Bineînțeles vorbim despre o glumă realizată de câțiva tineri” , Gicu, invatate sa citești, nu doar să te uiți la imagini și video. Tu chiar ai descoperit lumea, Sherlock Holmes moldovenesc 😀

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata