(video) Detroit 2018: Premieră mondială – Noul Ford Mustang Bullitt

Sărbătoare şi la Ford. În cadrul Salonului Auto de la Detroit producătorul american celebrează cei 50 de ani de la prima difuzare a peliculei Bullitt cu Steve McQueen în rolul principal. Cu această ocazie a şi lansat o ediţie limitată a coupeului Mustang facelift numită Bullitt.

https://www.youtube.com/watch?v=wAPylXA90iQ

Oricine îşi va comanda un Mustang Bullit va găsi sub capotă un motor V8 natural aspirat, cu un volum de 5.0 litri, care produce 482 de CP şi 569 Nm de cuplu. Pentru comparaţie un Mustang GT cu acelaşi V8 generează 466 de CP şi tot atâţia Nm de cuplu.

Cutia de viteze poate fi doar mecanică cu şase trepte. Acceleraţia 0-100 de km/h nu a fost specificată, însă viteza maximă a crescut până la 262 de km/h.

https://www.youtube.com/watch?v=OW60y2x3x0w

Modelul care va exista într-un număr limitat mai este echipat cu un eşapament activ resetat, un colector de admisie de la Shelby GT350 cu supape de 87 de mm, dar şi cu o nouă unitate electronică de control.

Printre alte dotări care se vor regăsi pe Ford Mustang Bullit se numără un volan sport acoperit cu piele şi cu funcţie de încălzire, scaune sport de la Recaro, un panou de bord digital de 12 inci cu un design unic al ecranului de întâmpinare, jante de 19 inci, mecanisme de frânare Brembo, suspensie adaptivă MagneRide, sistem audio performant, navigaţie, etc.

Ford Mustang Bullitt va putea fi vopsit doar în culorile unice Shadow Black şi Dark Highland Green. Când vor demara vânzările, câte maşini vor fi făcute şi cât va costa una deocamdată nu se cunoaşte.

Iată cum arată modelul original Ford Mustang Bullitt:

https://www.youtube.com/watch?v=-Q5pHm2Cfq4

Vezi şi: (video) Evoluţia modelului Ford Mustang, din 1964 şi până în prezent, în mai puţin de 2 minute

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/