(foto/video) Aston Martin prezintă peste o săptămână o nouă generaţie de maşină sport

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O nouă eră a performanțelor excepționale, a dinamicii de conducere și a ultra-luxului este aproape de a începe. Va fi un nou reper, anunţă compania Aston Martin!

Pregătirile finale sunt în desfășurare, în timp ce Aston Martin planifică să dezvăluie o nouă generație de maşină din legendara linie DB, pe 24 mai 2023, o dată importantă care marchează startul unui capitol nou în istoria mărcii britanice.

Iată primele imagini teaser peste care am adăugat puţină lumină

Valorile de bază ale performanței ridicate și ultra-luxului conduc generația următoare de mașini sport Aston Martin, iar acest prim model va fi un exemplu uimitor al ceea ce urmează. O generație care va caracteriza toate modelele Aston Martin prin performanțe impresionante și o dinamică de conducere precisă, integrarea perfectă a tehnologiilor avansate și a stilului sublim, alături de meșteșugăria impecabilă pentru care marca a fost mult timp renumită.

Această mașină sport foarte anticipată va rupe tiparele din sectorul GT, creând o categorie nouă prin care se vor sărbători şi cei 75 de ani de istorie a liniei iconice de modele DB, care sunt excepţionale şi construite manual în Marea Britanie.

Noutatea nu este doar o mașină GT obișnuită. A fi una Grand Touring nu este suficient, conchide Aston Martin, incitând spiritele.

Noul produs Aston Martin s-ar putea numi DB12. Noua mașină va primi un sistem de infotainment cu ecran tactil, diferențiat de tehnologia Mercedes printr-o interfață proprie. Sub capotă ar putea păstra ofertele V8/V12, dar substanțial renovate, însă ar putea utiliza şi o unitate de propulsie hibridă E PERFORMANCE de la Mercedes-AMG.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/