(foto) Test drive eşuat cu noua Supra. Iată cât de tare se poate strica maşina după un contact cu un copac

Nu toți șoferii pot face faţă năravului unei mașini noi și puternice, mai ales atunci când urcă în spatele volanului pentru prima dată. Ca urmare, în presa auto se mai întâmplă să apară uneori cazuri despre modul în care maşini proaspete sunt literalmente zdrobite după doar câțiva km distanţă de centrul auto.

Cu toate acestea, uneori incidente neplăcute se pot întâmpla chiar mai devreme, de exemplu în timpul unui test drive. De data aceasta victima unei călătorii de teste a fost un exemplar al noii generaţii Toyota GR Supra.

Potrivit The Drive, accidentul a avut loc acum câteva zile în Garden City, New York. Două persoane au luat un coupe japonez pentru un test drive în jurul prânzului pe 9 iunie. La scurt timp, șoferul a pierdut controlul vehiculului cu 340 CP și a intrat în coliziune cu un copac. Se menţionează că detalii de la suspensie, printre altele, au fost împrăștiate pe o distanţă de până la 30 de metri de locul accidentului propriu-zis.

Directorul general al dealerului Millennium Toyota a confirmat producerea accidentului, dar a refuzat să ofere detalii. Managerul companiei a spus că cele două persoane din mașină au supraviețuit.

În același timp, pompierii au constatat că pasagerul a fost prins în cabină, astfel că pentru a-l salva a fost nevoie de un instrument special pentru descarcerare. Victima a fost transportată ulterior la spital cu răni grave la ambele picioare.

Este curios faptul că localnicii, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, au criticat starea drumului, anume de pe porţiunea unde s-a produs accidentul. “Acest drum nu ar trebui să fie niciodată folosit pentru a testa nimic altceva decât un pickup pentru off-road”, a scris un utilizator.

Maşina distrusă în valoare de circa 50.000 de dolari nu va mai putea fi restaurată.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-test-drive-cu-noul-audi-a7-finisat-cu-accident-cu-implicarea-a-12-masini-in-sankt-petersburg/

https://autoblog.md/video-un-alpina-roadster-v8-in-valoare-de-jumatate-de-milion-de-dolari-furat-si-accidentat-in-california/

https://autoblog.md/video-sua-cativa-minori-au-furat-doua-lamborghini-urus-si-au-facut-cu-ele-accident-intr-o-intersectie/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/