(video) SUA: Câţiva minori au furat două Lamborghini Urus şi au făcut cu ele accident într-o intersecţie

Amuzant şi nu prea! În noaptea zilei de 17 februarie, un grup de minori au decis să dea lovitura şi au spart showroom-ul unui dealer Lamborghini din oraşul Boston.

Deşi ar fi putut să-şi ia alte super maşini de acolo, alegerea a căzut pe două exemplare Lamborghini Urus şi bine că le-au luat anume pe acestea, cele mai “accesibile” modele ale mărcii italiene, pentru că au şi făcut accident cu ele!

Potrivit informaţiilor disponibile în presa americană, alarma centrului auto a fost pusă în funcţiune la ora 3:05 noaptea şi la faţa locului a plecat operativ un poliţist pentru verificări. În drum, ofițerul a întâlnit din întâmplare două SUV-uri Lamborghini Urus și un Chevrolet Cruze de culoare albă într-o intersecție. Reieşind din starea lucrurilor, cunoscând unde a fost bătută alarma şi ce maşini a văzut în faţa ochilor, a inclus imediat sirena şi girofarurile în încercarea de a opri automobilele.

Conducătorul modelului Chevrolet Cruze s-a oprit imediat, dar cei care au pus mâna pe Lamborghini au reuşit să scape, rulând cu viteză mare, însă nu pentru mult timp, pentru că toate canalele radio ale poliţiei fusese în scurt timp ocupate.

Între timp, în sedanul tras pe dreapta, s-a depistat că se aflau doi minori care nu aveau nici permise de conducere, nici vreun document care să confirme proprietatea vehiculului. Imediat au fost încătuşaţi fără prea multe explicaţii şi duşi la sectorul de poliţie. Iar un alt poliţist care a preluat ştafeta şi a mers la showroom, a descoperit vitrina spartă şi două locuri libere, unde ar fi trebuit să stea maşinile furate.

Aproximativ după cinci ore de investigaţii şi căutări, poliţia din oraşul vecin Malden, aflat la o distanţă de circa 35 de km, şi-a anunţat colegii că două Urus-uri s-au ciocnit în intersecţie, unul în spatele altuia, după ce primul a intrat într-o KIA Soul. Doar unul dintre şoferi a fost reţinut, în timp ce al doilea a reuşit să fugă.

Valoarea ambelor SUV-uri sport se ridică la 400.000 de dolari. Unul va avea nevoie de intervenţii în partea frontală şi posterioară, iar al doilea de reparaţii doar în partea frontală. Interesant mai este că doar într-o maşină şi-au făcut apariţia pernele de aer.

Iată momentul accidentului şi urmările:

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cativa-tineri-au-furat-patru-modele-dodge-cu-717-cp-fiecare-si-au-distrus-trei-dintre-ele/

Poate primul Lamborghini Urus sechestrat de poliţie! Cum s-a întâmplat asta

(video) Situaţia ciudată a unui şofer din Chişinău după ce maşina i-a fost spartă. Hoţul umbla după piese de Prius cu un Prius

https://autoblog.md/foto-un-lamborghini-urus-a-fost-distrus-cateva-clipe-in-urma-la-bucuresti/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/