(foto) Accident în raionul Cimișlia. Un șofer de 90 de ani a lovit un pieton de 68 de ani

Un bătrân în vârstă de 90 de ani a tamponat o femeie și a plecat mai departe. Femeia de 68 de ani a fost transportată la Spitalul Raional, iar șoferul reținut la scurt timp de inspectorii de patrulare și ofițerii IP Cimișlia.

Accidentul a avut loc astăzi dimineață, în jurul orei 8:00, pe o stradă din satul Selemet, raionul Cimișlia. Femeia se deplasa pe marginea carosabilului, când a fost lovită de mașina condusă de bătrân, locuitor al satului Mihailovca din vecinătate.

Ulterior, conducătorul auto a fost depistat pe o stradelă din satul Selemet. Acesta nu se aflase în stare de ebrietate. Cazul a fost înregistrat la IP Cimișlia. Alte circumstanțe se stabilesc.

IMPORTANT! În cazul în care sunteți implicat într-un accident rutier, în primul rând solicitați ambulanța pentru a acorda ajutor persoanelor rănite și nu părăsiți locul accidentului până la sosirea poliției!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/