Videoclipul zilei: Pericolul unei roți pierdute pe o autostradă pe timp de noapte

Niște imagini video, care au surprins un accident cu implicarea unei Toyota RAV4 și a unei roți pierdute, au apărut în spațiul online și au devenit virale. Conducătorul mașinii nu a mai avut timp să se oprească în fața obstacolului care i-a apărut brusc în cale, așa că a trecut peste el involuntar. Drept rezultat SUV a fost ridicat în aer, urmând câteva răsturnări, după care o aterizare pe roți.

Accidentul a avut loc acum câteva zile în statul american Indiana. Automobilul albastru rula pe autostrada I-80 pe timp de noapte și fusese filmat de o șoferiță care inițial a observat roata în mișcare. Schimbându-și traiectoria spre banda a treia din cele patru ale sensului de circulație, femeia care conducea modelul Toyota a observat obiectul și a început să frâneze, dar distanța de frânare nu a fost suficientă. În ciuda vitezei reduse în momentul coliziunii, crossoverul a fost aruncat în aer foarte puternic.

Fata care a filmat totul s-a oprit și a solicitat ajutor de la autorități. Victima a reușit să iasă singură din mașină, dar s-a plâns de dureri în regiunea gâtului. Ulterior, s-a aflat că aceasta suferise traumatisme ușoare și nimeni altcineva nu se mai afla cu ea în habitaclu.

https://www.instagram.com/p/CPB86Oun0uD/

Cmentariile sunt închise