Videoclipul zilei: Un urs ar fi rupt uşa unui Lamborghini când a încercat să urce în el

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Un urs tânăr a încercat să intre într-un Lamborghini Huracan Performante după ce a fost atras de mărul pe care stăpânul său îl avea în mână şi îl ademenea cu el, dar ceva nu a mers bine. Acesta ar fi rupt portiera dreaptă după ce a urcat pe ea şi a tras-o spre sine.

Clipul publicat acum două zile a devenit cu adevărat viral la nivel internațional, pe Instagram adunând peste 1.5 milioane de vizualizări, iar pe TikTok peste 13 milioane!

Ursul nu pare mare şi ar putea intra cu ușurință în interiorul supercarului, însă balamalele ușii nu au putut suporta greutatea animalului. Portiera a căzut înspăimântând vizibil animalul.

Nu se exclude însă că totul ar fi fost regizat şi uşa ar fi fost demontată din timp. Din imagini se poate observa că aceasta este întredeschisă, oglinda retrovizoare este retractată, iar elementele de fixare pe caroserie s-au desprins neobişnuit de uşor.

Atât ursul, cât și maşina sport aparțin șeicului arab Humaid Abdulla Albuqaish. Pe lângă o colecție de automobile scumpe deține și o grădină zoologică privată.

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata