Lovitură grea pentru cei care își doresc o mașină de peste 30.000 euro în Moldova

Lovitură grea pentru moldovenii care și-au propus să cumpere o mașină nouă de peste 30.000 euro în acest an, cât și pentru vânzătorii de automobile premium. Potrivit unui proiect de lege, imediat după ce vor face cumpărătura, proprietarii vor trebui să declare la FISC de unde au avut banii din care au procurat mașina, scrie bani.md.

c214748364806022009221227_1

Proiectul legii politicii bugetar-fiscale prevede ”declararea şi să justificarea, în modul şi forma stabilită de Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, provenienţa mijloacelor financiare în cazul achiziţionării bunurilor imobiliare sau mijloacelor de transport a căror valoare depăşeşte suma de 30 mii euro per unitate”.

Totodată, înregistrarea de stat a bunurilor imobiliare sau mijloacelor de transport a căror valoare depăşeşte suma de 30 mii euro nu va fi realizată fără prezentarea documentului ce confirmă declararea acestora la organele fiscale.

Astfel, moldovenii care au venituri neclarate cel mai probabil se vor abține de la procurarea automobilelor de peste 30.000 euro, ceea ce la sigur va lovi în vânzările de automobile noi din Republica Moldova.

sursa: bani.md

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/