(video) Premieră: Noul Ford Ranger MS-RT – o versiune urbană a lui Ranger Raptor

Ford a anunțat un nou model exclusiv al pickup-ului Ranger, câștigător a numeroase premii, dezvoltat în parteneriat cu specialiștii în proiectarea vehiculelor MS-RT. Acesta combină un aspect exterior inspirat din motorsport, cu specificații premium și detalii unice, finisate manual.

Noul Ranger MS-RT oferă clienților o versiune urbană, de înaltă calitate, a celui mai bine vândut pickup din Europa, care se află în vârful gamei Ranger, împreună cu modelul Ford Ranger Raptor pe care l-am testat.

Noul vehicul este derivat din Ranger Wildtrak, având aceleași dotări generoase, aceeași sarcină utilă de o tonă și aceleași variante de caroserie Super Cab sau Double Cab.

https://www.youtube.com/watch?v=m3Kav-F6xZg
https://youtu.be/ykVZ7WLTsik

Caracteristici cheie:

  • Exteriorul unic al modelului Ranger MS-RT include o parte din față construită manual cu o grilă cu efect de fibră de carbon în formă de fagure și faruri de ceață integrate.
  • Profilul lateral surprinzător îi sporește caracterul sportiv, iar jantele de aliaj OZ Racing de 20 de inci, aripile extinse și pragurile laterale profilate îi conferă o atitudine hotărâtă.
  • Culorile la alegere (Frozen White, Sea Grey sau Agate Black), capacele oglinzilor cu efect de fibră de carbon, o bară de plafon aerodinamică și siglele MS‑RT accentuează stilul impunător.
  • La interior, cabina Ranger MS-RT prezintă ornamente din piele premium și cusături portocalii contrastante. Iluminatul ambiental și scaunele din față încălzite creează un mediu confortabil, iar detaliile MS-RT de pe covorașe și praguri conferă un aspect personalizat.
  • Sistemul de conectivitate și navigație Ford SYNC 3 cu ecran tactil de 8 inci simplifică accesul la funcțiile de comunicare și divertisment, iar camera retrovizoare facilitează parcarea sau adăugarea unei remorci.
  • Sub capotă se oferă motorul diesel vârf de gamă – Ford EcoBlue Bi-turbo de 2.0 litri, cu 213 CP şi 500 Nm de cuplu. Cuplat la o transmisie automată avansată în 10 rapoarte, aceeași ca la Ford Mustang, grupul de propulsie este capabil să transporte sarcini utile de până la 1.098 kg și o greutate de tractare de 3.500 kg. Iar sistemul de tracțiune integrală selectabil al modelului Ranger oferă tracțiune optimă off-road.
  • Un soundbox Maxhaust controlat printr-o aplicație este disponibil ca opțiune instalată de dealer pentru clienții care doresc un sunet sportiv.

Modelul exclusiv Ranger MS-RT va fi disponibil la dealerii Ford pe anumite piețe europene începând cu vara anului 2021.

MS-RT este un Preparator de Vehicule Autorizat și partener al M-Sport. Valorificând experiența care i-a ajutat să câștige mai multe Campionate Mondiale de Raliuri, aceștia construiesc versiuni sport, modificate, ale anumitor vehicule comerciale Ford.

https://autoblog.md/foto-premiera-noile-ford-transit-custom-si-transit-connect-ms-rt/

Cmentariile sunt închise