(video) Cu noul Lamborghini Huracán Sterrato se va putea ieşi brusc de pe drumurile asfaltate

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 14.11.2022) Lamborghini publică primele imagini oficiale şi confirmă că noul Huracan capabil de off-road se va numi Huracán Sterrato. Producătorul italian descrie modelul ca fiind – prima mașină super sport cu V10 şi AWD, concepută pentru plăcerea maximă de a conduce chiar și departe de asfalt pe suprafețe degajate sau murdare, reinterpretând însuși conceptul de sportivitate și subliniind principiile brandului – curajos, autentic și neașteptat.

Pentru prima dată Automobili Lamborghini va sărbători premiera sa în cadrul Art Basel din Miami, pe 30 noiembrie.

Sterrato din italiană s-ar traduce ca murdărie sau drum cu macadam.


(update 13.10.2022) Al treilea teaser:


(update 21.09.2022) Premiera modelului se apropie. Lamborghini a publicat noi imagini cu maşina camuflată, demonstrând din nou că este capabilă de off-road.


(26.07.2022) Lamborghini anunţă că noul Huracán Sterrato este gata pentru condus distractiv în off-road

Noul Lamborghini Huracán Sterrato a fost arătat lumii sub forma unui show car la începutul verii anului 2019, iar după toţi aceşti ani de dezvoltare şi teste ne spune că este gata şi să fim pe fază prin câteva imagini teaser! Premiera maşinii de producţie, cel mai probabil într-un număr limitat, va avea loc în curând.

Amintim că modelul Sterrato se bazează pe Huracan EVO, ceea ce înseamnă că va dispune de același motor natural aspirat de 5.2 litri şi cu 640 CP. Sistemul LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata) cu logică predictivă va controla şi sistemele lui Sterrato, inclusiv sistemul său de tracţiune integrală, sistemul de roţi directoare spate, suspensia modificată și sistemul de vectorizare a cuplului, anticipând următoarele mișcări ale conducătorului auto pentru a asigura o dinamică perfectă a condusului.

Calibrat însă pentru condusul în off-road, inclusiv pe suprafețele de teren cu aderență redusă, și reglat pentru a maximiza tracțiunea și accelerația, sistemul LDVI de pe Sterrato este capabil să furnizeze un comportament îmbunătățit al unității de tracțiune spate, producând mai mult cuplu împreună cu stabilizare suplimentară în supra viraje.

Garda la sol îi este sporită cu 47 mm comparativ cu cea a modelului original, cu un unghi de atac mărit cu 1% și altul de degajare cu 6.5%. Ecartamentele au fost de asemenea extinse cu 30 mm pentru a include nişte roţi cu anvelope adaptate mai late şi cu jante de 20 de inci în nişte arcuri lărgite, părţi a unui wide body reproiectat cu noi prize de aer şi alte elemente realizate dintr-un nou material sintetic prin proces de imprimare 3D.

Conceptul mai este echipat cu o serie de elemente pentru întărirea şi protecţia corpului, inclusiv cu o placă care acționează în partea posterioară ca un difuzor de aer. Urmează să aflăm mai multe în curând, inclusiv ce a păstrat de pe show car.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata