Reacția și mesajul pentru cetățeni a reprezentanților peliculei care se filmează în Chișinău, generând ambuteiaje

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Chișinău se desfășoară filmările unui lungmetraj de ficțiune numit „Transit Times”. Acestea au început pe 1 aprilie și vor dura până pe 27 mai.

Echipa de producție anunță că, în această perioadă, unele străzi cu trafic intens din municipiul Chișinău ar putea fi afectate temporar de aceste activități.

„Înțelegem că aceste inconveniențe pot crea disconfort. Vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a minimiza impactul asupra vieții cotidiene. Filmul Transit Times reprezintă o parte esențială din istoria noastră, reflectând perioada tumultoasă prin care a trecut poporul nostru în anii ’90. Este o lucrare de mare importanță pentru noi, care aduce în prim-plan nu doar evenimente istorice, ci și emoțiile și trăirile umane din acea perioadă.

Dorim să ne cerem scuze sincer pentru orice disconfort sau întârziere pe care aceste filmări le-ar putea cauza. În același timp, vrem să vă mulțumim pentru înțelegerea și răbdarea de care dați dovadă în această perioadă. Apreciem sprijinul și colaborarea voastră în realizarea acestui proiect important pentru comunitatea noastră”, a transmis YOUBESC, casa de producție care realizează filmul, mesaj citat de Realitatea.

Iar coordonatorul de producție, Felicia Plămădeală, a ținut să afișeze un mesaj separat:

În calitate de coordonator de producție, anume acest rol îl am în cadrul filmului TRANSIT TIMES, nu “oaie proastă”, nu…

Publicată de Felicia Plamadeala pe Miercuri, 3 aprilie 2024

Potrivit programului filmărilor, astăzi, 4 aprilie, nu vor avea loc activități pe străzile capitalei. Însă pe 5 aprilie vor avea loc în zona Aleea Gării și sensul giratoriu de lângă hotelul Cosmos!

Cmentariile sunt închise