in , , ,

AngryAngry

(video) Tragedie pe traseul Hîncești-Cimișlia. Un SUV a ajuns răsturnat într-un câmp, iar o tânără şi-a pierdut viaţa

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe șoseaua Hîncești-Cimișlia. O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se deplasa a ajuns răsturnat în decor.

Şoferul automobilului a fost transportat la spital de urgenţă.

Atenţie, cuvinte necenzurate!

Accident rutier traseul Chisinau – Hincesti

Gepostet von AutomobilistMD am Freitag, 26. Juni 2020

Contactată de AutoBlog.MD, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Hîncesti Cristina Vicol, ne-a comunicat că apelul telefonic cu privire la cele întâmplate a parvenit la Serviciul de Gardă a IP Hîncești la ora 7:54 dimineaţa. Interlocutorul a comunicat că pe traseul R-3 Hîncești-Cimișlia, km 35+200 m, s-a produs un accident rutier soldat cu persoane rănite.

La fața locului s-a deplasat inclusiv grupa operativă și de urmărire penală a IP Hîncești pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că în jurul orei 07:40-07:50, pe traseul în cauză, în apropriere de localitatea Bozieni din raionul Hînceşti, un automobil Hyundai condus de un bărbat în vârstă de 34 ani, locuitor al mun. Chişinău, a derapat de pe şosea şi s-a răsturnat în câmp. S-a întâmplat după ce şoferul nu s-a asigurat într-o depășire şi a pierdut controlul volanului.

În urma impactului, o tânără în vârstă de 25 ani, la fel locuitoare al mun. Chisinău, ce se afla în automobil, a decedat. Conducătorul auto a fost transportat de urgență la spitalul raional Hîncești.

La moment, de către membrii grupei operative și de urmărire penală se întreprind acțiuni întru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.

Iti place articolul?