(video) Tragedie pe traseul Hîncești-Cimișlia. Un SUV a ajuns răsturnat într-un câmp, iar o tânără şi-a pierdut viaţa

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe șoseaua Hîncești-Cimișlia. O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se deplasa a ajuns răsturnat în decor.

Şoferul automobilului a fost transportat la spital de urgenţă.

Atenţie, cuvinte necenzurate!

https://www.facebook.com/automobilistmd/videos/2932263423552953/

Contactată de AutoBlog.MD, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Hîncesti Cristina Vicol, ne-a comunicat că apelul telefonic cu privire la cele întâmplate a parvenit la Serviciul de Gardă a IP Hîncești la ora 7:54 dimineaţa. Interlocutorul a comunicat că pe traseul R-3 Hîncești-Cimișlia, km 35+200 m, s-a produs un accident rutier soldat cu persoane rănite.

La fața locului s-a deplasat inclusiv grupa operativă și de urmărire penală a IP Hîncești pentru a documenta cazul.

S-a stabilit că în jurul orei 07:40-07:50, pe traseul în cauză, în apropriere de localitatea Bozieni din raionul Hînceşti, un automobil Hyundai condus de un bărbat în vârstă de 34 ani, locuitor al mun. Chişinău, a derapat de pe şosea şi s-a răsturnat în câmp. S-a întâmplat după ce şoferul nu s-a asigurat într-o depășire şi a pierdut controlul volanului.

În urma impactului, o tânără în vârstă de 25 ani, la fel locuitoare al mun. Chisinău, ce se afla în automobil, a decedat. Conducătorul auto a fost transportat de urgență la spitalul raional Hîncești.

La moment, de către membrii grupei operative și de urmărire penală se întreprind acțiuni întru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.

https://autoblog.md/foto-tragedie-langa-loganesti-raionul-hincesti-o-masina-in-care-se-afla-o-copila-minora-s-a-rasturnat/

https://autoblog.md/foto-este-in-stare-de-soc-cum-un-camionagiu-moldovean-s-a-rasturnat-pe-traseul-chisinau-leuseni/

https://autoblog.md/video-accident-aproape-de-miezul-noptii-in-sensul-giratoriu-de-pe-str-vadul-lui-voda-un-automobil-s-a-rasturnat/

https://autoblog.md/video-accident-grav-pe-str-sarmizegetusa-un-sofer-la-spital-dupa-ce-s-a-rasturnat/

Cmentariile sunt închise