(foto) Tragedie lângă Logănești, raionul Hînceşti. O maşină în care se afla o copilă minoră s-a răsturnat

Accident tragic în apropiere de localitatea Logănești, din raionul Hînceşti. S-a întâmplat astăzi către ora amiezii pe traseul naţional din preajmă.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul Inspectoratului de poliție Hînceşti pentru a documenta cazul.

Astfel, s-a stabilit că un automobil de model Ford Fiesta, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 50 de ani, din motive necunoscute a pierdut controlul volanului și, după ce a maşina a fost direcţionată pe contrasens, a intrat într-un pilon electric de pe marginea drumului. Ulterior automobilul a ieşit în decor şi s-a oprit răsturnat cu roţile în sus.

Din păcate femeia a decedat pe loc, însă o copilă în vârstă de 7 ani, o rudă apropiată şoferiţei (nepoată), a supraviețuit nenorocirii, deşi a fost transportată în secția reanimare la spitalul raional Hînceşti, informaţie care ne-a fost confirmată de ofițerul de presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol.

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise