(foto) Un şofer s-a rătăcit şi a intrat cu TIR-ul din Belarus pe strada Puşkin. Ce spune poliţia despre situaţie

Un şofer s-a rătăcit şi a intrat cu TIR-ul tocmai în inima capitalei. S-a întâmplat în această după amiază pe strada Puşkin, acolo unde a şi fost întâmpinat de un poliţist.

Situaţia a fost surprinsă de un pieton şi făcută publică pe o reţea de socializare, acolo unde mai mulţi oameni s-au dat cu părerea. În timp ce unii consideră că pur şi simplu s-a rătăcit şi că ar avea nevoie să fie îndrumat, alţii i-au catalogat acţiunea drept intenţionată şi ar merita o amendă pentru asta.

Pentru a pune capăt speculaţiilor, iată reacţia oficială a poliţiei despre cele întâmplate. Natalia Golovco, ofiţer de presă al Inspectoratului naţional de securitate publică (INSP) al IGP, a declarat redacţiei noastre că şoferul NU a fost amendat!

Cu adevărat, acesta s-a rătăcit prin oraşul nostru şi, observând un echipaj de patrulare, s-a apropiat pentru a cere ajutor. Bărbatul din imagini dorea să ajungă la un terminal din sectorul Botanica, însă pentru că nu cunoştea limba română nu a îndrăznit să ceară suport de la altcineva. Poliţistul din imagine s-a oferit să-i arate drumul.

FOTO: facebook.com/Vasiliev.victor

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

#Nu e glumă: Şoferul care şi-a pus maşina pe Scara Cascadelor, amendat cu cât şi-ar face plinul

Videoclipul zilei: De câte SUV-uri a fost nevoie pentru a tracta un TIR de 48 de tone care a derapat într-un şanţ

https://autoblog.md/video-cine-are-dreptate-discutie-dintre-un-agent-inp-si-un-sofer-care-pretinde-ca-a-fost-amendat-pentru-un-alt-motiv-decat-cel-al-opririi/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/