in , , ,

LOLLOL

(video) Accident grav pe str. Sarmizegetusa. Un şofer, la spital după ce s-a răsturnat

Încă un accident rutier de la o luni s-a produs în această seară pe strada Sarmizegetusa din capitală. Din motive ciudate, un conducător de automobil de marcă BMW s-a răsturnat şi a ajuns la spital, nu înainte de a pierde controlul volanului şi a lovi dur un copac cu o parte laterală.

Despre cele întâmplate poliţia a fost sesizată la ora 19:47. Alte circumstanţe ale producerii accidentului se stabilesc, inclusiv faptul dacă şoferul era în stare de ebrietate la volan sau nu.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit şi nicio altă maşină nu a mai fost implicată în această situaţie.

Gepostet von Oxana Britman am Montag, 22. Juni 2020

Gepostet von Oxana Britman am Montag, 22. Juni 2020

Gepostet von Oxana Britman am Montag, 22. Juni 2020

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?