(foto) Hyundai anunţă despre premiera curândă a noilor modele KONA N şi STARIA

Divizia europeană a companiei Hyundai, semn că vor fi disponibile şi în regiunea noastră, anunţă despre premiera curândă a altor două maşini. Este vorba despre primul SUV preparat de divizia N Performance, dar şi un MPV premium.

În ceea ce priveşte modelul sport, Hyundai ni-l prezintă cu un bodykit dedicat lui şi cu o gardă la sol redusă. Partea frontală îi este dominată de prize de aer mari, iar noua semnătură luminoasă îi oferă un aspect mai agresiv.

Grila inferioară definește caracterul barei de protecție: forma sa este inspirată de un fuzelaj aeronautic și se extinde pe partea laterală a mașinii, subliniind eficiența și viteza aerodinamică. Un logo N pe grila superioară unică, sub forma unei plase, completează aspectul.

În partea din spate, un spoiler mare cu două aripi este ataşat de partea superioară a lunetei. Cele două prize de aer formate vor contribui la direcţionarea aerului în mod optim pentru o forţă de apăsare corespunzătoare pe o roată sau alta. De asemenea, încorporează o a treia lumină de frână triunghiulară.

Mai jos, pe bara de protecție, un difuzor mare contribuie activ la canalizarea aerului care trece pe sub maşină. Aspectul sportiv este subliniat și mai mult prin aripi în culoarea corpului maşinii, prin cele două terminaţii masive ale eşapamentului sport, printr-un set exclusiv de jante din aliaj şi accente roşii pe pragurile laterale.

Ce ţine de STARIA, acesta este un automobil absolut nou în gama Hyundai şi ni se spune că sub această denumire se vor găsi mai degrabă o noua gamă/linie de vehicule multifuncționale (MPV). Imaginile dezvăluite la moment ne arată modelul STARIA Premium, o variantă high-end a modelului standard STARIA.

Denumirea STARIA combină cuvintele “star” (stea) şi “ria” (o zonă lungă și îngustă de apă formată atunci când o vale este inundată de un râu), referindu-se la valorile produsului orientate spre viitor ale vehiculului și la caracteristicile de design simplificate, definite de siluete cu o singură curbă, precum și de volumul corpului curat și pur.

STARIA reflectă angajamentul Hyundai de a conduce viitoarea industrie a mobilității ca furnizor de soluții inteligente de mobilitate, sub viziunea mărcii de “Progres pentru umanitate”. STARIA este echipat cu diverse caracteristici centrate pe șofer și elemente de design futuriste care oferă experiențe productive şi relaxante pasagerilor.

Modelul oferă un design exterior interesant, futurist și misterios, asemănător unei nave spațiale. Partea din față este evidențiată de o bandă LED orizontală lungă, iar la un nivel inferior sunt aranjate farurile şi grila de radiator cromată. O asemănare cu navele spaţiale sunt şi ferestrele panoramice expansive și liniile inferioare ale centurii, subliniind deschiderea interiorului. Înălțimea cabinei este, de asemenea, optimizată pentru confort, făcându-l un vehicul ideal atât pentru afaceri, cât și pentru familie.

STARIA Premium va fi disponibil pe anumite piețe, oferind caracteristici premium și finisaje exclusive pentru un aspect și un sentiment mai luxos. Mai multe detalii vor urma.

Cmentariile sunt închise