Cel mai sincer vânzător auto din Moldova! Iată cum își promovează un moldovean mașina

Într-o perioadă în care tot mai mulți oameni din Moldova nu au bani să procure o mașină, este și mai greu să vinzi una, dar nu și pentru cei care știu să o reclameze într-un mod foarte original. Este și cazul unui moldovean care a plasat anunțul său pe site-ul 999.md. Acesta încercă să vândă un Mercedes-Benz W124, o mașină legendară care a prins bine în țara noastră și care încă se mai bucură de popularitate pe piața mașinilor rulate.

fbe9732246ababcf27f7171dcfbaf508

Cel mai interesant este textul pe care l-a scris proprietarul acestei mașini care dă dovadă de mult sarcasm și umor. Iată și conținutul integral al descrierii.

“Schimb pe o masina mai NOUĂ din 2000 până în 2010 cu numere MD + diferență din partea mea. PREFERABIL pe 4×4. Sau pe SEAT ALHAMBRA in stare foarte buna + diferență din partea mea. Doar că nu vă așteptați la o diferență enormă, pentru că mai bine cumpăr pamperși sau bere, decât să cumpăr mașini prea scumpe. Vă rog propuneți pe site, revin eu ! Vă rog să nu propuneți mașini mici: am nevoie de o mașină mare și încăpătoare să mă știe satul când merg la socrii La schimb prețul rămâne la fel, pentru că mașina este aceeași !!! Interesant cum fiecare pune la schimb în plus, de parcă deodată vând o mașină mult mai bună… Important este să fim fericiți pentru că mioritici oricum suntem… În ce mă privește, mașina a costat 4.800 Euro acum 5 ani. De la cumpărare i-am mai luat acum un an o baterie noua (se pornește și pe frig) dar îi trebuie să o accelerez scurt. Ca un șut în fund pentru un copil de treabă.I-am făcut în 2012 suspensiile și frânele (frânele, cu tot cu discuri, plăcuțe, etc) Total investit cam la 11000 lei acum 3 ani. Mai am bonurile cred. Acum cam 8 luni a primit o țeavă de eșapament nouă. 2000 si ceva de lei nu mai stiu sigur cât dar poate mai este factura pe undeva Am vopsit-o acum 4 luni. Motivul se vede intr-una dintre poze: Avea pete de rugina la rotile din spate. Acum nu le mai are. Acum cateva zile a primit o curatire completă a salonului. Nu mai are nici praf. Interiorul nu arata la fel ca in 1995, dar cred ca pentru anii ei arata foarte bine. Scaunul de la sofer incepe sa plângă, dar asta e, încă mai ține Trapa nu funcționează.

9fa8749d337c4687c55754124ca00199

Intra apă și cand a fost vopsita a fost pus gel deasupra. Acum totul e ok. Dar intra apa prin spate pe la portbagaj. Am comandat de la Olmosdom cauciucul din spate ca sa nu mai curga apa: 100 si ceva de Euro. E montat si este si factura Parbrizul era fisurat un pic. L-am schimbat pe unul nou de la Pilkington: 1920 lei. Factura si garantie de 2 ani (incepand cu 11.12.2015) Consumă cam 1-2 litri de ulei intre schimburi. Am schimbat uleiul mereu la 10.000 dar mereu a trebui sa mai adaug ceva intre schimburi. Am fost deja la 3 mecanici. Toti 3 au ridicat din umeri si au spus: Normal… e Mercedes Nu stiu dacă e normal, dar poate fi bine de știut Masina nu e noua, dar in stare buna pentru varsta ei Imi pare ca mai repar scaunul de la sofer ca e ca in poza si nu o mai vand / schimb 🙂 În ce privește plusurile, aici cred că e simplu: Mercedes W 124 ! Am fost cu ea de 4 ani de când o avem în Germania, Elveția, Grecia și de mai multe ori la București. Totul perfect. Km pe care i-am făcut au fost mai mult la drumuri lungi, în afara Moldovei. In ce priveste KM, bordul arata aproximativ 290.000 dar masina are de fapt cu 100.000 mai mult. Cinstitul vanzator de la care am luat-o, a dat km inapoi, ceea ce am descoperit mai apoi la o revizie tehnica. Hidraulica pe spate funcționează, oricât o încărcați, farurile bat pe drum, nu prin pomi, aveți deci siguranță și noaptea. Portbagajul este enorm, nu ca la masinile de azi !!! 2 Airbag-uri in față și la sofer și la pasager Rotile de iarna sunt foarte bune: Pe față SAVA cu profil foarte bun iar pe spate Michelin Alpin aproape noi ! Consum: 11 în oraș (iarna urcă undeva la 12-12.5) și 7.2 la drum (dacă mergeți ca mine !!! Oricum, asta nu e o mașină de curse). Am mers la Balti cu caldura pusa tot drumul, e adevarat ca masina a fost doar cu 2 persoane și putin bagaj, dar consumul a fost de 7.5 / 100 km ! Filtrele, uleiul au fost mereu schimbate la timp si asa va fi pana pleaca de la mine. Are și are condiționat (care mai și funcționează) ptr ca verile să nu înebuniți de căldură Confort maxim, siguranță și fiabilitate la preț decent.”

sursa: 999.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://dapurberita.tubaba.go.id/tentang/