Opel îşi anunţă premierele pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Cu autovehiculele prezentate în premieră mondială la ediția de anul acesta a Salonului Auto Internațional (IAA) de la Frankfurt (zile deschise presei: 10-11 septembrie; zile deschide publicului: 12-22 septembrie), Opel demonstrează că viitorul autovehiculului este extrem de variat.

Noile Opel Corsa, Grandland X Hybrid și noul Opel Astra – perfect adaptate nevoilor clienților – sunt doar câteva dintre ele.

Noul Opel Corsa nu este disponibil doar în versiunea clasică, cu motor cu ardere internă eficient, ci pentru prima dată și într-o versiune complet electrică Corsa-e – cu o autonomie în modul electric de până la 330 km conform WLTP.

Cea de-a doua premieră mondială la standul Opel este noul Grandland X Hybrid4 cu tracțiune integrală. Autovehiculul plug-in hibrid combină un motor pe benzină supraalimentat de 1.6 litri cu două motoare electrice pentru o putere totală a sistemului de 300 CP.

Al treilea nou venit în grup este noul Opel Astra facelift. Cu caracteristici aerodinamice extraordinare, o generație complet nouă de motoare și transmisii noi, Opel Astra stabilește noi standarde în materie de eficiență și nivel redus de emisii.

În comparație cu modelul anterior, emisiile de CO2 au fost reduse cu până la 21%. Aceste valori propulsează noul Astra în vârful clasei de autovehicule compacte și îl transformă în cel mai eficient Astra din toate timpurile.

Nu în ultimul rând, noul Opel Zafira Life este prezentat în premieră publicului german la Salonul Auto de la Frankfurt. La douăzeci de ani de la succesul înregistrat cu prima generație în 1999, povestea continuă acum cu noul model din a patra generație: Zafira Life are noi dimensiuni – trei variante de lungime, spațiu foarte flexibil pentru până la nouă persoane și funcții de confort și asistență de top.

Dar asta nu este tot, pe lângă toate aceste maşini de serie vom vedea cel mai probabil şi un concept/prototip pre-serie. Ascuns sub o husă, imaginea în cauză a fost făcută publică pe reţelele de socializare, cu descrierea: “încă trebuie să ne ascundem secretul electrificat”, dar şi cu hashtag-ul #OpelMotorsport! Nu se exclude că ar fi vorba despre noua generaţie Corsa GSi.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/