(video) Noul BMW X7 Nishijin Edition are un plafon unic. Doar trei maşini vor exista

BMW dezvăluie o ediţie extrem de limitată a modelului X7, numită Nishijin Edition. Vor exista doar trei maşini, toate dedicate pentru piaţa japoneză. Acestea se vor deosebi printr-o culoare unică a caroseriei şi un decor interior special, realizat în conformitate cu canoanele tradiționale nipone.

Toate cele trei SUV-uri vor fi vopsite în nuanța Ametrine din paleta BMW Individual. Vopseaua include un amestec de mai mulți pigmenți cu particule de aluminiu și mică. În combinație cu lacul multi-strat, aceasta oferă un efect de schimbare a nuanței în funcție de unghiul de incidență al soarelui și de direcţia din care maşina este privită.

Interiorul le va fi decorat în principal cu piele Merino în culoarea fildeșului și Alcantara. Însă cireașa de pe tort reprezintă aplicaţiile textile realizate conform tehnologiei tradiționale japoneze Nishijin-ori.

Aceasta implică realizarea manuală a unei țesături din mai multe tipuri de fire, folosind o tehnică specială de țesut. O serie de suprafețe din cabina SUV-ului sunt acoperite cu materialul în cauză, inclusiv tot plafonul, iar o combinație de piele și folie de metal subțire sunt, de asemenea, utilizate în proiectarea cotierei centrale și a inserțiilor decorative.

Maşina se bazează pe versiunea xDrive40d şi echiparea de top Pure Excellence. Sub capotă are un turbo diesel de 3.0 litri, cu demaror-generator de 48V, care dezvoltă 340 CP și 700 Nm.

Fiecare maşină are un preț de 16.8 milioane de yeni (130.545 de euro).

Vezi şi: (video) Poate cel mai scump BMW Seria 7 – Radiant Cadenza Immaculate Edition

Cmentariile sunt închise