(video) Poate cel mai scump BMW Seria 7 – Radiant Cadenza Immaculate Edition

BMW a creat o ediţie exclusivistă şi ultra limitată a modelului BMW Seria 7, aducând astfel un tribut celor 70 de ani de la proclamarea Republicii Populare Chineze, eveniment marcat chiar în acest an.

Se numeşte Radiant Cadenza Immaculate Edition şi există în doar două exemplare care nu pot fi cumpărate!

Vezi şi: (video) BMW Individual a transformat noul M760Li xDrive Excellence într-un iaht de lux

Automobilul a fost făcut de BMW Designworks Studio în colaborare cu Academia de Arte Plastice a Universităţii Tsinghua, una din cele nouă de top din toată China. Sedanul este într-o versiune cu ampatament alungit şi are un grad înalt de personalizare ce depăşeşte pe alocuri posibilitățile BMW Individual.

În particular, aflăm că pielea de pe cotiera centrală posterioară a fost înlocuită cu un material din mătase care are o vechime de 30 de ani. Suprafața mătăsii a fost prelucrată cu o tehnică complicată de brodare, iar din mai mult de 4.000 de tipuri de fire de mătase colorate au fost selectare pentru compoziţie doar patru tipuri de fire subțiri de culoare gri.

Diferite cusături sunt utilizate pentru a crea un contrast simplu și elegant între lumină și întuneric, care este redat de straturi. Rezultatul este un peisaj cu munţi şi mare care răsună peste culoarea generală interioară, prezentând o stare de spirit invizibilă, orientală.

Pe partea inferioară a elementelor cotierei a fost aplicată prin incrustație un element tradiţional din perle naturale măcinate. Este frumos şi strălucitor când apare la lumina zilei şi este admirat din diferite unghiuri. Centurile de siguranţă la fel sunt personalizate, iar suporturile pentru picioare sunt tapiţate cu piele în două culori şi mai conţin o broderie în stil tradiţional.

Tematica cu munţi, mare şi nori continuă şi pe inserţiile din lemn cu texturi scoase în relief. Acestea au fost acoperite ulterior cu un lac special în mai multe straturi printr-o tehnologie specială.

Apropo, parţial din lemn sunt şi mânerele realizate manual de pe marginile tavanului. Lemnul folosit este numit Jiangzhen (Lakawood), o specie mirositoare care se găseşte doar în regiune.

Vezi şi: (foto/video) BMW lansează o ediţie aniversară specială a Seria 7, limitată la 100 de unităţi

Logourile BMW de pe caroserie (+cel de pe volan) sunt realizate din porţelan în culoarea sa naturală, dar şi vopsit în indigo. În total s-au folosit 72 de procese rafinate și riguroase pentru a face posibilă potrivirea elementelor, dimensiunii și curburilor. La final a fost aplicat un finisaj care să le redea aspectul unor bijuterii.

Culoarea roşie rubinie a caroseriei este o nuanţă specială, aplicată multi-strat, care, atunci când lumina cade asupra sa o absoarbe şi face automobilul să radieze într-un roşu aprins. De asemenea, are caracteristica de a se face într-o nuanţă închisă atunci când în preajmă nu este nici o sursă de lumină.

Tot la exterior, pe montanţii C se pot remarca nişte logouri exclusive, derivate dintr-un vechi inel de jad sub formă de dragon, care demonstrează în continuare statutul de model de ediție specială.

Inspirat de designul versiunii de colecție, BMW Individual s-a bazat pe esența esteticii orientale, a selectat elemente clasice care simbolizează cultura chineză și a creat o altă ediţie specială limitată la doar 70 de exemplare care vor fi vândute doar în China continentală.

Vezi şi: (video) Test Drive: BMW M760Li – cea mai tare Seria 7 pe care am condus-o vreodată!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/