AutoBlog.MD merge la a 89-a ediție a Salonului Auto de la Geneva! Ce vă așteaptă

Echipa AutoBlog.MD este deja în drum spre Salonul Auto de la Geneva! Și în acest an suntem cu ochii pe cele mai tari premiere din industria auto, iar a 89-a ediție a acestui eveniment se promite a fi mai spectaculoasă decât oricând.

Plecăm într-acolo anume pentru a le aduce mai aproape de voi!

Această ediție a Salonului Auto de la Geneva va marca un start al electrificării în masă. Mai exact, mai mulți producători auto importanți vor prezenta sau vor lansa prototipuri, modele de serie care au adoptat tehnologii hibride sau sunt capabile să ruleze complet doar pe bază de energie electrică.

Mărcile care sunt parte ale grupului VW vor fi deosebit de active. Mai multe premiere le are pregătite însăși marca VW, urmată de Skoda, SEAT sau Audi. La fel, mașini noi sau speciale va prezenta Bentley, Porsche și chiar Bugatti.

Branduri premium precum Mercedes-Benz sau BMW se vor simți ca la ei acasă. Pe lângă noutăți și concepte, fiecare va mai avea expusă aproape toată gama de modele de ultimă generație, ceea ce constituie o oportunitate unică de a vedea toate mașinile importante într-un singur loc.

Așteptăm noutăți și de la mărci franceze precum este Renault, Peugeot sau Citroen, italiene precum Alfa Romeo, Maserati sau FIAT și chiar de la unele japoneze – Honda, Toyota, Subaru sau Mitsubishi.

Evident, de la ediția din acest an nu vor lipsi mașini super sport marca Ferrari, Lamborghini, Aston Martin sau McLaren. Vom realiza și reportaje video cu mașini tunate, dar și unele speciale cu mașina pe baza căreia s-a construit noua limuzină a președintelui Putin sau cu noul rival de temut pentru Tesla Model 3, noul Polestar 2, de exemplu.

În total, la ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva vor fi expuse peste 900 de mașini, dintre care peste 150 de premiere europene și mondiale, toate, care vor fi văzute de peste 600.000 de vizitatori. Stați aproape pentru că deja peste câteva ore urmează să publicăm mai multe materiale interesante și vă mulțumim anticipat pentru că ne urmăriți!

Toate știrile și reportajele vor putea fi găsite în secțiunea dedicată – GENEVA 2019.

În mod separat dorim să le mulțumim sponsorilor care ne-au suținut pentru a putea realiza această deplasare: dealerilor Porsche, BMW, Mitsubishi, Honda, Peugeot, Renault, Skoda, Dacia și Mazda în țara noastră, rețelei petroliere LUKOIL pentru carburantul de calitate care pune în mișcare mașina noastră și marca FELIX cu soluțiile sale de calitate pentru mașina dvs (antifreeze, lichid de frână, antigel, cosmetice auto și alte accesorii), ce pot fi găsite în stațiile de alimentare cu carburant din Moldova.

Cmentariile sunt închise