Top oraşe cu cele mai scumpe locuri de parcare din lume în raport cu salariul. Bucureştiul s-a clasat pe a 10-a poziţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vedomosti, în baza unei cercetări proprii, a format un clasament al oraşelor cu cele mai scumpe locuri de parcare din lume. S-a publicat după ce, din 24 decembrie 2021, tariful maxim pentru parcarea în centrul Moscovei s-a majorat de la 380 la 450 de ruble sau până la 6.1 dolari per oră.

Studiul redacţiei acoperă capitale sau cele mai mari oraşe din lume, pentru care a fost posibilă obținerea de date din surse publice cu privire la costul parcării și nivelul salariului mediu. A fost luat în considerare prețul unei ore de parcare într-o zi de muncă în centrul oraşului.

Pentru oraşe precum Dhaka, Bangkok, Sao Paulo, Osaka, Nicosia, Hong Kong şi Mexico City s-a utilizat date despre costul parcării “off-road”, care este de obicei mai scumpă decât parcarea pe stradă.

FOTO: pripark.at

În tabelul ataşat se indică preţul minim pentru oră de parcare (în dolari SUA), preţul maxim pentru o oră de parcare şi cât îl costă pe un cetăţean, în raport cu al său salariu, folosirea unui loc de parcare cu cel mai scump tarif.

Cmentariile sunt închise