(foto) Peripeţii nocturne. Unui şofer i-a fost lovită maşina, iar altuia i-a fost smulsă oglinda de pe parbriz

Noaptea zilei de 31 ianuarie spre 1 februarie curent a fost una cu ghinion pentru doi şoferi din capitală. Dacă unuia i-a fost lovit lateral, vehiculul fiind parcat la marginea unui drum practic într-o curte, atunci celuilalt i-a fost spart pentru a i se fura camera de bord, gadget luat cu tot cu oglinda de pe parbriz!

În prima situaţie, proprietarul a solicitat ajutor şi din partea internauţilor în vederea oferirii unor detalii în caz că au observat ceva suspect. Acesta a povestit că pe timp de noapte cineva i-a tamponat automobilul și a fugit de la locul accidentului (str. Independenţei 14/4). Este căutat un autovehicul de culoare gri despre care se presupune că e avariat în partea frontală.

Bărbatul a făcut un apel către cei care locuiesc prin preajmă și au camere de supraveghere la drum, ori seara târziu s-au plimbat prin regiunea străzii Independentei colț cu bd. Traian, ca să-i ofere detalii dacă au observat vreun automobil avariat care circula prin acest sector.

Al doilea caz a avut loc pe strada Nicolae Dimo 23/3 din sectorul Rîşcani al capitalei. Un Renault Scenic a fost spart pentru ca un hoţ să i-a o cameră de bord. Pentru că era ataşată de oglinda retrovizoare şi nu putea fi detaşată expres, răufăcătorul a decis să nu piardă mult timp şi a smuls-o pe aceasta direct de pe parbriz!

“Mulțumesc persoanelor care m-au anunțat, dar voi **********, care mi-aţi spart geamul, să știți că este cameră pe bloc”, a scris proprietarul în descrierea postării.

Comentarii sub ambele postări au curs nenumărate. Majoritatea oamenilor au rămas nedumeriţi de aceste infracţiuni care se întâmplă tot mai des în ultima vreme, şi deşi în unele cazuri poliţia reuşeşte să îi indentifice pe răufăcători, numărul, mai ales ale spargerilor, creşte tot mai mult.

De exemplu, o femeie a mai notat că în curtea unde locuieşte (undeva în capitală, fără să indice locaţia), în noaptea zilei de 28 spre 29 ianuarie au fost sparte tocmai şapte automobile! Iar un alt bărbat s-a plâns că acum o săptămână la fel dintr-un Renault Scenic i-a fost furată oglinda de la interior, un stick USB de 128 GB şi bricheta din habitaclu.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/