(video) Gymkhana 2022 a fost lansată! Travis Pastrana şi-a fracturat bazinul în timpul filmărilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Subaru of America, Inc. a lansat al doilea videoclip din seria Gymkhana, creat în parteneriat cu Hoonigan și starul de raliuri și rallycross al Subaru Motorsports SUA, Travis Pastrana. Organizatorii au închis zeci de kilometri de drumuri din Florida pentru ca americanul în vârstă de 39 de ani să arate de ce este capabil unicul Family Huckster.

Filmată în Florida de Sud, Gymkhana 2022 duce seria într-o nouă direcție și are în rol principal un Subaru Family Huckster Wagon de 862 CP, bazat pe un Subaru US Ski Team GL Wagon din 1983.

Realizat de Subaru Motorsports și Vermont SportsCar, Huckster Wagon a fost creat cu câteva caracteristici full-time – aerodinamică activă, transmisie secvențială cu AWD, radiatoare montate în spate și un motor boxer cu patru cilindri de 2.3 litri, bazat pe unitatea EJ folosită de Subaru Motorsports RallyCross, capabil de peste 8.000 rpm.

Cu fibră de carbon peste tot, inclusiv pe railings-urile de acoperiş și jaluzelele de peste lunetă din anii ’80, alături de un casetofon clasic în habitaclu, acest Subaru Family Huckster este proiectat să zboare, să sară, să derapeze, să se deplaseze prin apă şi să atingă 265 km/h pentru a ţine pasul cu avioane de curse.

„Făcând acest videoclip Gymkhana a fost și mai distractiv decât ultimul, cu excepția faptului că mi-am fracturat bazinul în urma săriturii cu paraşuta. Asta a întârziat filmarea în timp ce m-am vindecat, dar a meritat. Acest Subaru este cea mai distractivă mașină pe care am condus-o vreodată, iar prin designul său unghiular se poate simţi cât mai precis gabaritele. Aceasta a fost o șansă grozavă de a fi și mai creativ cu cascadoriile. Și ce mașină, chiar am încercat să o stric, dar a continuat să meargă. Toată chestia asta a fost atât de epică!”

Travis Pastrana

Un Gymkhana 2022 extended cut va fi lansat în curând şi îl vom include în acest articol.

Cmentariile sunt închise