(video) Noul Jaguar E-Pace a stabilit un record Guinness incredibil chiar la prezentarea sa

Pentru a face unică şi memorabilă prezentarea noului Jaguar E-Pace, compania britanică a decis organizarea unui experiment de-a dreptul nebun, rezultatul căruia s-a transformat într-un record mondial înregistrat de Guinness.

Cascadorul Terry Grant, cel care deţine în palmares deja 21 de recorduri Guinness, a făcut o acrobaţie extraordinară cu noul E-Pace. SUV-ul compact a sărit de pe o platformă poziţionată sub un unghi anume pentru ca acesta să se poată răsuci în aer la 270 de grade!

În total Jaguar E-Pace a sărit pe o lungime de 15.3 metri şi a reuşit să ajungă cu succes cu roţile pe pământ.

Cei de la Jaguar spun că pentru a atinge o astfel de performanţă au fost nevoie de luni de teste şi încercări. Rampele au fost modelate cu precizie pentru ca totul să fie perfect.

Terry Grant a avut nevoie de o accelerare pe o distanţă de 160 de metri cu o viteză fixă pentru a efectua cu succes săritura, suportând în timpul răsucirii o forţă de 5.5 G!

Vezi toate detaliile despre noul Jaguar E-Pace: (foto/video) Premieră mondială: Al doilea SUV din gama Jaguar – noul E-Pace

Vezi şi: (foto/video) Jaguar F-Pace a fost condus pe două roţi la Goodwood de renumitul Terry Grant

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/