(video) Momentul unui accident dintre o maşină şi o motocicletă în sectorul Ciocana. Reacţia motociclistului

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un motociclist a fost doborât de pe motocicletă în această dimineață pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Momentul a fost înregistrat video de o cameră de bord dintr-o maşină staţionată. Revoltat la culme de cele întâmplate, primul s-a ridicat de pe carosabil, s-a apropiat de automobil şi i-a deteriorat oglinda retrovizoare, într-un semn de protest pentru că nu s-a făcut uz de aceasta în timpul schimbului brusc de bandă.

Dar se pare că a existat şi un motiv al manevrei conducătorului din Honda. Cel din BMW-ul care se deplasa în faţa lui i-a fi făcut intenționat o piedică, una care s-ar fi transformat într-o tamponare din cauza lipsei unei distanțe de siguranţă, acesta apăsând pedala de frână vădit fără niciun motiv.

Poliţia Capitalei nu a înregistrat incidentul, semn că cei doi implicați ar fi ajuns la un compromis.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/