(video) Momentul unui accident dintre o maşină şi o motocicletă în sectorul Ciocana. Reacţia motociclistului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un motociclist a fost doborât de pe motocicletă în această dimineață pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Momentul a fost înregistrat video de o cameră de bord dintr-o maşină staţionată. Revoltat la culme de cele întâmplate, primul s-a ridicat de pe carosabil, s-a apropiat de automobil şi i-a deteriorat oglinda retrovizoare, într-un semn de protest pentru că nu s-a făcut uz de aceasta în timpul schimbului brusc de bandă.

Dar se pare că a existat şi un motiv al manevrei conducătorului din Honda. Cel din BMW-ul care se deplasa în faţa lui i-a fi făcut intenționat o piedică, una care s-ar fi transformat într-o tamponare din cauza lipsei unei distanțe de siguranţă, acesta apăsând pedala de frână vădit fără niciun motiv.

Poliţia Capitalei nu a înregistrat incidentul, semn că cei doi implicați ar fi ajuns la un compromis.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise